El Barça Alusport buscarà guanyar el cinquè partit consecutiu en Lliga

El Barça Alusport buscarà guanyar el cinquè partit consecutiu en Lliga

El FC Barcelona Alusport es veurà avui les cares a les 20.30 h (Energy i Esport3) davant de l’Umacon Saragossa en el partit corresponent a l’onzena jornada de l’LNFS

El Barça Alusport vol tancar la setmana amb la cinquena victòria consecutiva en Lliga i mirar de vèncer l’Umacon Saragossa en terres aragoneses. Els blaugranes coneixen la dificultat del matx però saben que és la millor manera d’encarar la UEFA Elite Round de la setmana vinent amb les màximes garanties possibles.

L’equip ha viatjat avui mateix a Saragossa amb les màximes il·lusions de refermar el bon joc demostrat les darreres setmanes, en què s’ha convertit en un dels màxims golejadors del campionat, amb una mitjana de sis gols anotats els últims tres partits. L’equip ha viatjat al complet amb la incorporació del jugador del Barça B Ferran Plana, que ja ha jugat amb el primer equip davant de l’Hospital Llevant Manacor i el Magna Navarra. L’única baixa és la coneguda de Sergio Lozano, que segueix recuperant-se del trencament del lligament col·lateral intern del genoll dret.

Històricament, els enfrontaments amb els aragonesos han estat molt durs i disputats. La temporada passada el Barça Alusport va perdre només tres partits en Lliga i al Pavelló Siglo XXI de l’Umacon Saragossa va veure com els de Carmona perdien per 8-4, la qual cosa va suposar la pitjor derrota de la temporada per als blaugranes. L’equip viatja sense cap aire de revenja però en el record de la plantilla culer hi ha el partit de la temporada passada.

L’Umacon Saragossa ha perdut una mica de potencial respecte de temporades anteriors, però l’equip manté un bon nivell competitiu. Carlos Retamar i Víctor Tejel són els jugadors de referència dels aragonesos. Aquests dos ales són els pilars en els quals se sosté l’equip dirigit per Jorge Sampedro. El conjunt està rendint per sota de l’esperat però té el potencial per fer molt més. A més, els dos únics partits que han guanyat aquesta temporada han estat al seu pavelló. Es fan forts a casa seva.

Al mateix temps, no voldran quedar-se despenjats clarament a la classificació per poder classificar-se per a la Copa d’Espanya, i el partit davant del Barça Alusport podria servir d’al·licient i revulsiu per a ells i un punt d’inflexió per a la seva temporada. L’objectiu per als de Carmona és que no passi res de tot això.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut