El Barça Alusport, a Andorra

El Barça Alusport, a Andorra

Després d’haver iniciat els entrenaments dimecres passat, el Barça Alusport seguirà amb la seva preparació a Encamp (Andorra), on també ho ha fet el primer equip d’handbol

Amb les proves mèdiques superades amb èxit i havent trepitjat el parquet del Palau, el Barça Alusport ha posat rumb aquest diumenge a la tarda cap a Andorra per seguir preparant l’inici de les competicions oficials. El conjunt de Marc Carmona seguirà amb la seva preparació a la localitat andorrana d’Encamp, on farà una estada entre l’11 i el 16 d’agost. Precisament, la secció de futbol sala s’exercitarà en el mateix indret on ho estava fent l’handbol la setmana passada.

El primer partit amistós de la pretemporada serà el 23 d’agost contra el Xota Navarra a Pamplona.

Plàning complet

L’actual campió de Lliga combinarà l’entrenament físic amb el tàctic per tal d’arribar amb el millor rendiment a les competicions oficials. Els blaugranes combinaran sessions de físic, resistència i força a les sessions matinals. Dimarts els jugadors tindran el matí lliure i els porters tindran entrenament específic dijous.

Després de dinar els jugadors iniciaran cada dia, excepte divendres, les sessions de tècnica i tàctica al pavelló (18.30 hores). El ‘timing’ de cada sessió serà de dues hores i mitja.

Primeres dates


El 28 i el 29 d’agost són les primeres dates rellevants per als seguidors del Barça Alusport. El conjunt de Marc Carmona disputarà la Copa de Catalunya, que se celebrarà a la localitat de Santa Coloma de Gramenet. La semifinal serà contra L'Hospitalet (19 hores) i, en cas de classificació, la final la disputaria el dia 29 a les 21 hores.

L’inici del mes de setembre portarà més reptes als blaugranes. En primer lloc, la Supercopa LNFS davant El Pozo, amb l’anada a Múrcia el dia 3 i la tornada a Barcelona el dia 10 de setembre. Un cop finalitzi la Supercopa, el següent compromís blaugrana ja serà el repte de tornar a guanyar l'LNFS, que arrencarà el dia 14 de setembre contra el Gáldar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut