fcb.portal.reset.password

Fernandao ha recuperat l'instint de gol / Foto: Germán Parga

Si a l’inici de la temporada als homes de Marc Carmona els costava veure porta, en els últims quatre partits l’equip ha tornat a ser el que està acostumada a veure l’afició blaugrana. En els últims quatre partits oficials disputats, tres de Lliga i un de Copa del Rei, els jugadors del Barça Alusport han aconseguit 27 gols.

Els blaugranes van vèncer a domicili per 6-2 contra l’Azkar Lugo, van guanyar l’Hospital Llevant Manacor per 6-0 i ahir van derrotar el Magna Navarra per 6-1. A més, en el partit de Copa del Rei el Barça Alusport va guanyar el Fonononós Gomera per 1-9 a domicili. Està clar que l’efectivitat golejadora blaugrana ha millorat ostensiblement.

Si en els vuit primers partits a l’LNFS el Barça Alusport només havia fet 23 gols amb una mitjana de 2,87 gols per partit, en els tres darrers l’equip ha millorat notablement i n’ha fet 18 amb una mitjana de sis gols per partit. El temps que demanaven els jugadors i el tècnic fa unes setmanes ha canviat la situació totalment. Carmona havia assegurat que jugadors que havien fet gols tota la seva carrera els tornarien a fer, i així ha estat. Jugadors com Fernandao, que només havia fet un gol en els primers vuit partits, n'ha marcat quatre en els darrers sis. A més, el gran moment de forma d’Ari Santos de cara a gol és un factor més que cal tenir en compte. N'ha fet vuit gols aquest curs i s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip.

Lin arriba als 100 a l’LNFS

Lin va aconseguir el seu gol número 100 a l’LNFS. Després de marcar en la primera jornada de Lliga davant del CA Gran Canària, el segovià no havia pogut fer cap gol més. Ahir va fer el quart en una jugada molt ben elaborada per Jesús Aicardo i Wilde. Lin només va haver de posar el peu per fer el quart de la nit, que va trencar el partit definitivament per al conjunt de Marc Carmona.

Tornar a dalt