El balanç de victòries-derrotes dels últims enfrontaments contra ElPozo Múrcia són favorables al Barça Alusport

El balanç de victòries-derrotes dels últims enfrontaments contra ElPozo Múrcia són favorables al Barça Alusport

Els darrers anys el partit Barça Alusport davant d’ElPozo Múrcia s’ha convertit en un clàssic dins del futbol sala. I els precedents són favorables als culers

Fins fa uns anys un partit davant dels murcians era un d’aquells partits que la gent blaugrana s’apuntava a l’agenda per veure si l’equip podia guanyar un dels millors equips d’Europa. Ara els aficionats barcelonistes pensen de quan els podran guanyar aquest cop.

La temporada passada els dos equips es van veure les cares en un total de nou ocasions amb un balanç molt favorable per als blaugranes. Els homes dirigits per Marc Carmona van vèncer en set dels nou enfrontaments i només en van perdre dos. A més, els tres títols de la temporada passada es van guanyar davant dels murcians. Està ben clar amb aquestes dades que la truita s’ha girat.

Els dos partits de Lliga regular de l’LNFS es van saldar amb dues victòries per al Barça Alusport per 4-3 al Palau i 2-6 a Múrcia. Al play-off pel títol, els de Carmona van guanyar per un global de 3-1 i van revalidar el títol per tercera vegada consecutiva. El quart partit es va decidir pels penals després que el temps reglamentari finalitzés amb 3-3. Als penals, els blaugranes van aconseguir un parcial de 5-3 i van retenir el títol.

A la Copa d’Espanya es va repetir el mateix guió. Els blaugranes van enfrontar-se a la final als murcians i els van vèncer per 4-2. Abans havien fet el mateix amb l’Umacon Saragossa i el Santiago Futsal.

A la final de Copa del Rei disputada a Irun, el marcador encara va ser més clar per al Barça Alusport. Els culers van derrotar ElPozo Múrcia per 6-3 i van aconseguir el títol per tercera vegada consecutiva.

Una de les dues derrotes de la temporada contra els murcians va venir a les semifinals de la Supercopa, en què els catalans van perdre per 5-2 a la Corunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut