Després de tres setmanes, el Barça Alusport torna a la Lliga

Després de tres setmanes, el Barça Alusport torna a la Lliga

Un cop acabat el Campionat d’Europa, torna la Lliga

Els equips de l'LNFS han estat aturats durant tres setmanes a causa de la disputa del Campionat d’Europa de seleccions, en què la Itàlia del blaugrana Saad s’ha proclamat campiona d’Europa després de vèncer Rússia, i Espanya va acabar tercera en derrotar Portugal.

A partir d’aquest cap de setmana els equips de l'LNFS tornaran a la competició amb la vista posada en la Copa d’Espanya, que es jugarà a Logronyo del 13 al 16 de març. El Barça Alusport jugarà a la pista del Peníscola Bodegas Dunviro amb la intenció de recuperar els màxims punts possibles del líder, l’Inter Movistar. Els blaugranes estan empatats amb ElPozo Múrcia a punts però el millor ‘goal-average’ dels murcians els permet anar per davant a la classificació.

Els homes de Marc Carmona són conscients que no tenen cap marge d’error i cada partit de Lliga serà vital per tal d’arribar al final de la temporada en la millor posició possible de cara al play-off. L’avantatge de jugar a casa és molt i tot l’equip n’és plenament conscient. D’aquí a dues setmanes els culers visitaran la pista d’ElPozo Múrcia, i podria ser un partit clau per quedar despenjats a la tercera posició.

Entremig de la Lliga, els blaugranes també hauran de jugar la Copa del Rei. De fet, els catalans hauran de disputar el partit de quarts de final de la competició el dimecres 19 de febrer al Palau Blaugrana davant de l’Hospital Llevant Manacor a partir de les 20.45 h. En cas de vèncer, les semis es jugarien contra el guanyador de l’eliminatòria Umacon Saragossa – Montesinos Jumilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut