Santiago Futsal – Barça Alusport: Llançats (3-7)

Els de Marc Carmona han aixecat un 2-0 advers i sumen el seu cinquè triomf consecutiu a la Lliga El blaugrana Ortego s’ha estrenat com a golejador a la competició fent la diana que suposava el 3-6

El Barça Alusport està fet d’una pasta especial. Aquest divendres ha guanyat per 3-7 un partit que perdia per 2-0 al minut 2 a la pista del Santiago Futsal, un conjunt que encara no coneixia la derrota a casa. Ho ha fet sense els lesionats Cristian, Igor i Fernandao i amb una solvència pròpia dels equips campions. A la mitja part el resultat estava decidit a favor dels blaugranes (2-5), que han acabat imposant-se per quatre gols de diferència gràcies a les dianes de Wilde (2), Lin, Lozano, Gabriel, Ortego –que s’ha estrenat a la Lliga– i Aicardo.

D’aquesta manera, el Barça Alusport encadena cinc victòries consecutives a la Lliga per segona vegada aquest curs i segueix l’estela del líder, l'Inter Movistar, que també ha guanyat aquest divendres (7-1 al Ríos Renovables).

Arrencada complicada

Guanyar al Fontes do Sar no ha estat fàcil. El principi del matx ha estat molt i molt negatiu per als culers, que han vist com un gol d’Ari en pròpia i un més de David Pazos han posat un ràpid 2-0 al marcador. No havien passat ni dos minuts de partit i Marc Carmona es veia obligat a demanar el primer temps mort.

Wilde empata

La reacció blaugrana ha estat brutal. Wilde ha fet el 2-1 en una jugada individual abans de complir-se el tercer minut i, al 8, ha posat l’empat després d’un contracop liderat per Aicardo. El Barça Alusport estava llançat i ha seguit imposant la seva superioritat fins a la mitja part, a la qual s’ha arribat amb un 2-5 pràcticament definitiu. Tres golassos de Lin, Lozano i Gabriel deixaven completament enrere un mal inici.

El primer d’Ortego

Tot i que el Santiago Futsal ha tornat a gaudir d’una sortida fulgurant, amb el gol de Lucho al minut 22 el Barça Alusport mai ha patit per la victòria. Carmona ha donat minuts a Ortego, que disputava el seu segon partit de Lliga i que ha pogut fer el seu primer gol a la competició després d’una assistència de Torras. A dos minuts per al final Aicardo ha fet el 3-7 definitiu i ha assegurat una nova victòria per als culers.