Cristian: “Ha arribat el moment i tenim molta il·lusió per fer-ho el millor possible”

Cristian: “Ha arribat el moment i tenim molta il·lusió per fer-ho el millor possible”

El porter blaugrana ha reconegut que hauran de jugar un gran partit contra l’Araz Naxçivan per poder disputar la final “Tenim una espina clavada. Afrontem la setmana més important de l’any amb moltes ganes,” ha valorat Paco Sedano

Els jugadors del FCB Alusport han comparegut en el Media Day amb la premsa pocs dies abans de viatjar cap a Bakú (l’Azerbaidjan) per disputar la Final Four de la UEFA Futsal Cup. L’equip viatjarà dilluns i el primer rival que es trobaran serà l’equip amfitrió, l’Araz Naxçivan. En cas d’aconseguir la victòria, el Barça es veuria les cares a la final amb el vencedor del duel entre el Kairat Almaty i el FC Dynamo. Els jugadors s’han mostrat confiats i il·lusionats per afrontar el tram més decisiu de la temporada, i Cristian ha reconegut que serà un repte difícil: “Haurem de jugar un gran partit per poder disputar aquesta final tan desitjada per tots nosaltres. És l’objectiu que ens vam marcar a l’inici de temporada, ha arribat el moment i tenim molta il·lusió per fer-ho el millor possible”.

L’experiència, un factor determinant

La temporada passada l’equip de Marc Carmona va caure en semifinals contra el Kairat Almaty per 5-4, en un partit en què els blaugranes es van veure sorpresos per l’ús del porter-jugador durant tot el partit de l’equip del Kazakhstan. Aquest any el campió de l’última edició arriba per l’altra banda del quadre, però Cristian assegura que en aquesta ocasió l’equip es presenta més preparat: “Tenim l’experiència de l’any passat i arribem millor preparats. Ja portem temps entrenant com superar el porter-jugador; no creiem que sigui la millor tàctica, però hem d’estar preparats”.

L’altre porter de l’equip, Paco Sedano, també ha reconegut que l’equip encara té present la derrota de la temporada passada: “Tenim una espina clavada. Afrontem la setmana més important de l’any amb moltes ganes. Crec que arribem en un bon moment, amb bones sensacions i amb moltes ganes. Tenim la lliçó apresa de l’any passat, i aquesta vegada no ens sorprendran amb el porter-jugador”.

Màxima concentració

Aicardo ha recordat que els blaugranes ja van derrotar l’Araz Naxçivan per 7-1 la temporada passada, però que ara són un equip amb molts jugadors nous i que, per tant, caldrà posar els cinc sentits a la pista: “Hem d’estar molt concentrats en tot moment i a veure si podem aconseguir el pas a la final”.

“Serà una gran semifinal, tot l’equip té moltes ganes i molta il·lusió de tornar a competir en aquesta competició tan maca on amb la mínima errada te’n tornes a casa”, ha reconegut Gabriel, que ja està totalment recuperat de l’última lesió.

Wilde i Ortego, optimistes

El punta brasiler ha reconegut que durant un temps no havia rendit al seu nivell habitual, però que ara està en un bon moment de forma. A més, s’ha mostrat molt optimista de cara al futur: “No hi ha excuses, sempre he pensat que les coses sortirien bé i sempre treballo perquè surtin bé”.

Un dels debutants a la Final Four serà el jove Adrián Ortego, que s’ha mostrat molt il·lusionat per la cita: “És la competició més important que hi ha a nivell de clubs i és molt difícil jugar-la. Espero un bon ambient, una bona experiència i, si podem aconseguir el títol, millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut