Carmona: “Venim carregats d’il·lusió i motivació”

Carmona: “Venim carregats d’il·lusió i motivació”

El tècnic del Barça Alusport destaca la dificultat de ser a la Final a Quatre europea per tercera temporada consecutiva Torras: “Venim amb un objectiu, que és conquerir un altre cop aquest títol”

El Barça Alusport és a Bakú amb totes les ganes de conquerir la seva segona UEFA Futsal Cup. “És la competició més important a nivell de Clubs i és molt especial. Ens fa molta il·lusió ser aquí. Venim carregats de motivació i amb tota la intenció del món de fer dos bons partits i intentar tornar a tocar la Copa, com vam fer fa dues temporades a Lleida”, ha assegurat el tècnic blaugrana, Marc Carmona, en la roda de premsa prèvia a la semifinal d’aquest dijous.

L’entrenador ha ressaltat la dificultat de repetir Final a Quatre per tercer any consecutiu: “A la Lliga espanyola hi ha molt de nivell i és molt difícil ser-hi tres anys seguits”.

Creu que l’experiència acumulada durant tots aquests anys, tant a Europa com a la resta de competicions, és un punt a favor dels seus jugadors. “L’experiència sempre és bona. El jugador és millor després de 100 partits que després del primer. Tenim futbolistes amb experiència tant a nivell de Club com de seleccions, que han guanyat coses, i espero que això ens ajudi. En aquest sentit estem tranquils”, ha apuntat.

Per Ari

Igual de convençut s’ha mostrat el capità de l’equip, Jordi Torras: “Venim aquí amb un sol objectiu , que és conquerir un altre cop aquest títol tan important per a nosaltres”. Per al jugador la semifinal de dijous ja és “la primera final”. Els blaugranes la jugaran contra l’Araz, “un equip molt dur, amb grans jugadors i que és l’amfitrió”. En qualsevol cas, Torras ha reconegut que s’ha de jugar “sense pensar en el que pugui venir després”.

Torras també ha explicat que l’equip vol tornar de Bakú amb la Copa per dedicar-la a Ari, lesionat de gravetat fa unes setmanes: “Si som aquí no és només per aixecar-la, sinó també per guanyar-la per ell. És per a ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut