Carmona: “Seran partits molt competits”

Carmona: “Seran partits molt competits”

“Aquest primer partit l’hauríem d’intentar guanyar i anar allà amb aquest primer punt d’avantatge”, comenta el tècnic blaugrana Sergio Lozano destaca que “seran partits molt competits i que es decidiran per petits detalls”

El Barça Alusport disputa divendres a les 21.30 h el primer partit de les semifinals de l’LNFS al Palau Blaugrana. L’eliminatòria, al millor dels tres, serà contra El Pozo Múrcia, el segon classificat de la Lliga Regular i amb el factor pista a favor.

A Múrcia amb el primer punt

Marc Carmona, tècnic culer, ha expressat la importància de guanyar el primer partit: “Tenint en compte que després hem de viatjar a Múrcia, és evident que aquest primer partit l’hauríem d’intentar guanyar i anar allà amb aquest primer punt d’avantatge”. En la mateixa línia, Sergio Lozano també dóna màxima prioritat al matx del Palau: “Si perdem aquí se’ns posaria l’eliminatòria molt difícil. Per això hem de guanyar el primer partit aquí si volem passar a la final”.

Màxima igualtat

L’ala blaugrana confia a repetir el èxits dels darrers cara a cara davant el Múrcia: “Crec que seran partits molt igualats, ja s’ha vist a la Lliga i a la Copa del Rei. Seran partits molt competits i que es decidiran per petits detalls. Els últims partits han caigut del nostre costat, sobretot en cites importants, i esperem que demà, també”.

Per la seva banda, l’entrenador del Barça preveu màxima igualtat entre els dos equips: “Tots som conscients del que hi ha, ens coneixem molt i els partits acostumen a ser molt igualats i s’acostumen a decidir al final. Carmona afegeix: “Hem de tenir millor possessió i defensar més bé”.

Recordant Fernandao

Vull donar-li les gràcies per tot el que ha fet per aquest club i pel que ha aportat a l’equip. Per a nosaltres és un privilegi haver pogut jugar amb ell”, ha manifestat Lozano després que el seu company d’equip anunciés aquesta setmana que s'acomiada del Barça després de set temporades vestint la samarreta blaugrana. Carmona també ha expressat paraules d’elogi cap al jugador brasiler: “Ha demostrat com és com a persona i això és més important que el fet de ser jugador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut