fcb.portal.reset.password

Carmona, a la roda de premsa feta al Comú d'Encamp / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Carmona, Mas i Torras al Comú / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Una temporada més, el FC Barcelona Alusport comença a assentar les bases de l’exigent exercici que tenen per endavant amb una estada en terres andorranes, en concret a la Parròquia d’Encamp.

Com cada any, i aquest no n’ha estat una excepció, la gent d’Encamp, encapçalada pel seu Cònsol Major, Jordi Mas, ha rebut a la seu del Comú, situada a pocs metres de l’Hotel Guillem, lloc de concentració de l’expedició barcelonista, el tècnic Marc Carmona i el capità del Barça Alusport, Jordi Torras. Tots dos han coincidit a assenyalar que la Parròquia d’Encamp “és el lloc idoni per preparar la temporada”.

Si ens remuntem fins a tres anys enrere...

Fa tres anys que el FC Barcelona Alusport fa la pretemporada a Encamp –els mateixos que fa que aquesta secció està escrivint amb lletres d’or una pàgina de la història del futbol sala espanyo. Així ho ha volgut recordar Marc Carmona, explicant, d’altra banda, que aquest estiu les temperatures són més baixes i això “els jugadors ho agraeixen”: “Tenim una mena d’idil·li amb aquesta Parròquia, perquè el primer any que vam venir va ser quan vam ser capaços de guanyar títols i aquest record sempre el durem amb nosaltres. Esperem que aquest idil·li continuï. Que puguem seguir venint i seguir celebrant coses.”

Torras ha assegurat, per la seva banda, que l’equip “ho té tot per poder treballar bé”: “Pavelló a prop, possibilitat de treballar a la muntanya, l’hotel i, sobretot, la gent que ens acull perfectament. Sabem que és una setmana dura, en la qual sabem que hem de patir, però el més important és que tenim unes bones instal·lacions i aquí a Encamp ho trobem tot.”

El mateix bloc

L’equip ha mantingut el mateix bloc de la temporada passada. Carmona té clar el perquè: “Sobretot, perquè el rendiment està sent bo. Portem tres anys molt llargs, molt durs, amb molts partits, moltes competicions, tant de Club com de seleccions, però els jugadors estan responent a les expectatives i ells s’han guanyat el fet de continuar. I, en segon lloc, perquè tothom tenia contracte en vigor tret d’en Saad i, per tant, ha estat un any tranquil a la secretaria tècnica.”

Torras: “La Copa d’Europa, el títol més important”

“Parteixo de la base que tots els títols són importants. Són sis i, si no vaig errat, el primer és la Copa Catalunya. A partir d’aquí hem de pressionar. Podem estar millor o pitjor, però hem de tractar de guanyar el primer títol que vingui. Després està clar que hi ha títols importants, com la UEFA Futsal Cup, però, com ha dit en Marc, per arribar a jugar-la has de guanyar abans la Lliga, i sort que la temporada passada la vam aconseguir. Ara que ja ho tenim hem de tractar de guanyar-la, ja que la Copa d’Europa, ja no per a aquesta secció, sinó per al nostre Club, crec que és el títol més important”, ha explicat el capità del Barça Alusport.

Tornar a dalt