Carmona: “És un partit clau per seguir aspirant a mantenir la segona plaça”

Carmona: “És un partit clau per seguir aspirant a mantenir la segona plaça”

El Barça Alusport jugarà contra el Magna Navarra un partit molt important per aspirar a la segona plaça Els navarresos lluiten per ficar-se definitivament al play-off

El Barça Alusport jugarà dissabte contra el Magna Navarra, però abans de viatjar cap a Pamplona Marc Carmona i Saad han parlat del partit tan important que han de disputar.

El tècnic culer està content del rendiment que ha tingut l’equip les últimes setmanes: “Tinc la sensació que nosaltres estem bé, amb bona dinàmica, estem bastant sòlids al darrere, hem millorat en el percentatge d’encert i hem fet gols. Fa diverses setmanes que les sensacions són bones”.

“És un partit clau per seguir aspirant a mantenir la segona plaça”

Queden només tres jornades per finalitzar la Lliga i, descartada la possibilitat d’aspirar a la primera plaça, els blaugranes tenen clar que volen aconseguir la segona posició. “És un partit clau per seguir aspirant a mantenir la segona plaça. Sabem que és un camp difícil, un bon equip, i ells s’estan jugant entrar al play-off. Tenim la sensació que si guanyem els tres partits que queden podem ser segons, però mai se sap”, ha declarat Carmona. Per la seva banda, Saad té el mateix pensament que el seu entrenador: “Sabem que tenim tres partits molt difícils en Lliga, dos fora de casa i un al Palau. Crec que hem d’estar molt bé per aconseguir les tres victòries i serà molt difícil per mantenir la segona posició. Sabem que hem de sortir al cent per cent en cada partit”.

El rival

Al partit de la primera volta els blaugranes van derrotar de manera molt clara els navarresos, però el Barça Alusport no vol confiar-se. “És un equip amb un segell molt clar, amb un entrenador que fa molts anys que és a la casa, amb un joc de quatre molt obert. La nostra esquena és clau en aquest partit. Ells són molt bons. Combinen molt bé les dualitats per guanyar-te l’esquena. Tenen molts jugadors d’un contra un”.

Saad també és conscient dels perills del Magna Navarra, dels quals ha advertit abans del desplaçament. “El Magna Navarra és un equip que té molta qualitat, amb jugadors bons com Rafa Usín, que finalitza molt bé. Haurem d’estar molt bé en defensa perquè sabem que ens pressionaran molt i que, per tant, haurem de tenir paciència amb la pilota. Hem d’estar tranquils de cap, finalitzar bé i aprofitar les oportunitats”.

Si el Barça Alusport guanya els tres punts se situarà en una gran posició per mantenir la segona plaça. Queden nou punts per disputar-se i serà bàsic un bon ‘goal-average’ per no haver de patir amb ElPozo Múrcia, que té un partit menys que els blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut