Carmona: “És imprescindible guanyar si volem mantenir les opcions de lluitar per la segona plaça”

Carmona: “És imprescindible guanyar si volem mantenir les opcions de lluitar per la segona plaça”

Tots dos equips es veuran les cares tres vegades en les properes dues setmanes

Marc Carmona i el porter Cristian han estat els triats per parlar davant dels mitjans de comunicació abans de la disputa de la 26a jornada de l'LNFS davant de l’Umacon Saragossa. El preparador culer ha parlat de la importància del matx: “El partit de demà són tres punts molt importants perquè després tenim dues sortides molt difícils a Navarra. És imprescindible guanyar si volem mantenir les opcions de lluitar per la segona plaça”.

La segona plaça

Els tres punts són bàsics per no perdre el fil de l'LNFS i seguir lluitant per sumar punts i assegurar-se la segona plaça. “Ens queden molt pocs partits per acabar la Lliga Regular i penso que si els guanyéssim tots tindríem opcions de quedar segons, que és el nostre objectiu”, ha assenyalat Carmona en aquest aspecte. “Pensant en el partit de l’Umacon Saragossa –ha remarcat Cristian, per la seva banda–, crec que arribem en un moment i, malgrat que tenim dos partits seguits amb ells, tot passa per guanyar al Palau i mirar d’assegurar-nos la segona plaça, que serà molt important de cara al play-off”.

Gaudir de l’avantatge de camp fins a semifinals pot ser clau per tal de mirar d’aprofitar la calor del públic del Palau en cas que s’hagués de jugar un partit de desempat.

El rival

Per casualitats del calendari, els dos equips coincidiran repetidament en un breu espai de temps les properes dues setmanes. Es veuran demà les cares per disputar el partit de la segona volta de l'LNFS i, a més, jugaran les semifinals de Copa del Rei. “És un equip amb el qual ens coneixem molt. Ja fa molts anys que tenen una defensa zonal molt clàssica. Hi ha partits en què ens encallem una mica, sobretot allà. Sempre és un partit especial perquè ens exigeix fer algunes coses diferents de les que fem habitualment”.

La recuperació de Wilde

Les darreres setmanes Wilde s’ha retrobat amb el gol. Des que va arribar a Barcelona el pivot brasiler sempre ha estat un dels màxims golejadors dels blaugranes. “Si nosaltres hem aconseguit tantes coses és en part perquè ell ha estat determinant en aquest aspecte i, pel motiu que fos, no havia tingut encert. Està millor i l’equip se'n beneficia”, ha reconegut Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut