Bones sensacions en el dia del retorn de Lozano

Bones sensacions en el dia del retorn de Lozano

Els blaugranes miraran de sumar tres punts el dia del retorn de Sergio Lozano

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 21 h (Esport3 i Barça TV) davant el Colegios Arenas Gran Canària el primer partit de la segona volta de l’LNFS

Marc Carmona ha demanat als seus jugadors un esforç per guanyar els dos partits que vénen tot seguit per afrontar el partit davant de l’Inter Movistar el 3 de gener. La intenció és poder retallar els màxims punts possibles durant la segona volta del campionat i intentar tenir avantatge de camp amb vista al play-off. Tot això comença avui davant del Colegios Arenas Gran Canària, en què els blaugranes miraran d’aconseguir la victòria.

Els canaris, cuers al campionat, van vèncer la setmana passada a domicili i van aconseguir la primera victòria de la temporada a l’LNFS. Aquest fet suposa que vindran al Palau amb la intenció d’esgarrapar els màxims punts possibles al Barça Alusport. L’equip culer n'és conscient i mirarà d’evitar-ho. Els tres punts són imprescindibles per retallar diferències amb els dos primers classificats.

Els perills del CA Gran Canària

Els jugadors més perillosos del CA Gran Canària són el tanca Glauber i l’ala uruguaià Daniel Laurino. Glauber és un jugador amb molta experiència a l’LNFS i és el jugador més important de la defensa canària. El jugador més creatiu dels visitants és Daniel Laurino. Jugador amb enorme projecció i un dels puntals de l’equip. Un dels al·licients del partit serà veure també el jove Jordi Campoy, fet al futbol sala formatiu culer i que s'està convertint en un jugador important per als esquemes de joc del tècnic Suso Méndez.

El retorn de Sergio Lozano

La gran novetat del Barça Alusport serà la tornada de Sergio Lozano. Després de vuit setmanes lesionat, l’ala madrileny està plenament recuperat de la lesió que es va fer en el partit davant d’ElPozo Múrcia i estarà a disposició del tècnic Marc Carmona. Per altra banda, Fernandao no està recuperat i serà baixa per al partit d’aquesta nit. La seva plaça a la convocatòria la completarà el jove del filial Adrián Ortego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut