Barça Alusport - Peñíscola Bodegas Dunviro: Els blaugranes volen refermar la bona línia

Barça Alusport - Peñíscola Bodegas Dunviro: Els blaugranes volen refermar la bona línia

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 21 h (Esport3 i Barça TV) el sisè partit de la jornada de l’LNFS davant del Peníscola Bodegas Dunviro amb la intenció de tornar a sumar una nova victòria al campionat

Després de la patida victòria davant el Marfil Santa Coloma per 2-3, els homes de Marc Carmona tornen al Palau per tal de mirar de sumar una nova victòria a la Lliga. Els castellonencs van pujar aquesta temporada a la Primera Divisió i de moment només han guanyat un partit i n’han empatat dos més. Tot i això, el tècnic català no es refia del rival i ja va avisar a la prèvia que seria un partit complicat i gens plàcid.

El Barça Alusport mirarà de sumar una nova victòria i seguir a roda dels seus màxims rivals al campionat, ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar. Els dos empats cedits no deixen gaire marge d’error si el culers volen mantenir-se en posicions capdavanteres.

El duel d’aquesta nit serà una novetat a la Lliga. Mai els dos equips s’han vist les cares a l’LNFS. De totes maneres, la temporada passada es van enfrontar per primera vegada a la ronda de setzens de la Copa del Rei. Els blaugranes van imposar-se per un clar 1-9 i a la fi es proclamarien campions davant d’ElPozo Múrcia per tercera vegada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut