Aquesta temporada ja han debutat dos joves amb Marc Carmona

Aquesta temporada ja han debutat dos joves amb Marc Carmona

El futbol sala formatiu segueix ajudant el primer equip. Ferran Plana va debutar dissabte a l’LNFS, tal com havia fet Adrián Ortego a l’inici de temporada

El Barça Alusport té un magnífic planter de dotze jugadors de primer nivell per al primer equip. Però Marc Carmona no té por a l’hora de comptar amb jugadors del futbol sala formatiu. Aquest dissabte va debutar l’ala Ferran Plana a l’LNFS, tot i que ja ho havia fet dimarts passat en el partit de Copa del Rei disputat a Tenerife davant del Fonononós Gomera. A més, Plana va poder fer-ho davant del públic del Palau Blaugrana, molts dels quals han vist la seva evolució aquests darrers anys.

Però el cas del Ferran no és únic. Aquesta temporada Adrián Ortego també va debutar a l’LNFS amb el Barça Alusport. Va ser en el primer partit de Lliga a Gran Canària quan el tanca madrileny va jugar una mica més de tres minuts. Aquests dos jugadors han tingut presència en molts dels entrenaments de Carmona aquesta temporada i el tècnic català confia plenament en ells per la seva enorme qualitat. “Estic content pel Ferran. Avui ho ha fet força bé. Els joves ens han de poder ajudar aquestes setmanes que tenim tan carregades i alliberar el que puguem de minuts la gent del primer equip és benefici de futur”, va assegurar l’entrenador un cop acabat el partit davant de l’Hospital Llevant Manacor.

A més, el porter Chema també va estar amb el primer equip mentre Cristian va estar lesionat durant la pretemporada i l’inici del curs. Carmona sempre ha comptat amb els jugadors de la base i veient l’enorme qualitat de tots ells podrà seguir fent-ho durant molt de temps. La feina que fa l’entrenador del Barça B, Andreu Plaza, té el seu reconeixement i els jugadors ho saben. El filial, que va tenir un inici una mica dubitatiu, ja s’ha col·locat tercer a la classificació i està en una clara millora del seu joc. L’última jornada van guanyar per 6-4 el Segovia Futsal a la Ciutat Esportiva en un partit on van haver de gestionar els últims minuts amb molta saviesa després que els segovians els empatessin a quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut