fcb.portal.reset.password

Lin, en una imatge d'arxiu. FOTO: Arxiu FCB

Ángel Velasco, ‘Lin’, i el FC Barcelona Alusport han arribat a un acord per allargar el seu vincle contractual que acabava a la finalització de la temporada 2013/14 per dues temporades més. El segovià, doncs, acabarà aquest nou contracte el 30 de juny del 2016.

Amb ell, Torras i Wilde comença una nova era

La secció de futbol sala del FC Barcelona va començar a fer-se gran amb el fitxatge de l’aleshores millor jugador del món, Javi Rodríguez. Malgrat aquell gran cop d’efecte, l’equip encara necessitaria unes temporades per anar creixent i fer-se un nom dins l’elit del futbol sala estatal.

Va ser amb l’arribada de Lin, Jordi Torras i Wilde quan l’equip va donar el salt de qualitat definitiu. Els jugadors bons que ja tenia Marc Carmona a les seves ordres van fer-se millors al costat d’aquests tres talents que van saber assumir la pressió d’arribar i guanyar. Amb Lin, l’equip va guanyar en entrega, sacrifici, electricitat i tècnica.

Tres triplets consecutius i una Copa d’Europa

Amb Lin a les files del Barça Alusport, el conjunt blaugrana ha guanyat els tres darrers títols de Lliga, els tres darrers títols de la Copa d’Espanya i els tres darrers i únics títols disputats fins ara de la Copa del Rei, i una UEFA Futsal Cup, la jugada a Lleida on l’ala blaugrana hi va tenir una actuació destacada.

A banda d’aquests grans títols, l’exjugador de Caja Segòvia també ha guanyat durant aquesta estada que porta de tres temporades al nostre Club una Copa Catalunya, la de la temporada 2010.

Així ha expressat el jugador la seva satisfacció per l'acord:

Tornar a dalt