Umacon Saragossa - FCB Alusport: Cop dur a Saragossa (8-4)

El conjunt blaugrana ha perdut a la pista aragonesa en un partit en què els locals han estat molt efectius, sobretot a l'inici de la segona part

El Barça Alusport ha caigut derrotat a la pista de l'Umacon Saragossa en un partit en què els blaugranes han disposat d'ocasions, però on s'han topat amb el porter Dídac, molt encertadíssim en tot moment. Els de Marc Carmona han vist com el conjunt de Saragossa s'ha avançat en el marcador amb un gol de Keny en el minut 7. El jugador de l'Umacon ha superat la porteria defensada per Cristian després d'una bona passada a l'espai de Retamar. La diana aragonesa ha arribat després d'un inici intens en què els locals han creat cinc oportunitats clares de gol, mentre que a l'altra porteria els blaugranes s'han apropat a través de xuts d'Ari, Wilde i Lozano. El Barça Alusport ha buscat la reacció, però el porter Dídac ha estat molt atent en totes les intervencions. Quan faltaven sis minuts per al descans, Cristian ha estat providencial amb una aturada davant un xut de Miguel. Els blaugranes han fet una bona primera part, amb una bona circulació de pilota, però han vist com les nombroses ocasions s'han topat amb el porter Dídac.

Inici fulgurant del Saragossa

El segon temps ha començat amb un altre gol de l'Umacon Saragossa. En el minut 22, Chicho superava la porteria barcelonista, i un minut després Retamar ha fet un golàs de falta que ha entrat per l'escaire de la porteria, amb la qual cosa ha fet pujar el 3 a 0. Cop contundent per al conjunt de Marc Carmona, doncs, que ha vist, a més, que quan restaven 16 minuts per al final es plantava amb quatre faltes. Alvarito ha fet el quart gol en aprofitar una errada defensiva, i ha superat de nou Cristian. Dídac ha salvat dues oportunitats seguides del Barça Alusport, que ha volgut tornar a posar-se en el partit. En el minut 26, primer el travesser, i després el porter del Saragossa han evitat el gol de Lozano. Amb cinc faltes per als barcelonistes, els de Carmona han sortit amb el porter-jugador. Sergio Lozano ha fet el 4 a 1 a vuit minuts per al final del partit. Miguel, però, ha marcat el 5 a 1, i Saad ha anotat el segon per al Barça Alusport. El 6 a 3 ha arribat dels peus del porter Dídac. Els blaugranes ho han seguit intentant i, de nou, Saad ha vist porteria fent el 6 a 3. I Lin, quan quedaven tres minuts, ha tornat a retallar distàncies. Tot i això, els blaugranes no han tingut temps de remuntar i els locals han aprofitat que el Barça jugava sense porter per fer dos gols més a càrrec d'Alvarito i Chicho.