Torras, Martel i Serrano, els tres del planter per jugar davant el Ríos Renovables

Torras, Martel i Serrano, els tres del planter per jugar davant el Ríos Renovables

Carmona té les baixes d’Igor i Wilde i manté els dubtes de Torras i Fernandao Roger Serrano, Pitxitxi de Segona Divisió amb 20 gols, entra per Igor El partit es juga, en jornada unificada, a les 18.30 hores a Tudela

El Ríos Renovables de Navarra encara manté les esperances de ser a la competició més atractiva, la Copa d’Espanya. S’espera, doncs, un ambient ensordidor en el petit pavelló de Tudela aquest dissabte a les 18.30 hores, en la jornada unificada per l’LNFS per a tots els equips.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El Barça arriba com a líder intractable amb sis punts d’avantatge respecte al segon i tercer classificat. Això no significa en cap cas que hi hagi relaxament per afrontar el matx d’aquesta tarda, però sí que és cert que els blaugrana hi tenen més a perdre que a guanyar en aquest darrer partit de la primera volta del campionat de la regularitat.

Amb Igor i Wilde de baixa, Marc Carmona presenta també els dubtes de Jordi Torras, amb un fort cop al dit gros del peu esquerre, i de Fernandao, que ahir va patir una lumbàlgia mecànica en el darrer entrenament i ha estat fent tractament en les darreres hores. Malgrat que s’espera que puguin ajudar l’equip, ho faran segurament minvats físicament.

El rival

El Ríos Renovables de Navarra és un dels conjunts que més s’ha reforçat aquesta temporada a l’LNFS. El seu entrenador, Pato, encara aspira a ficar el cap a la Copa d’Espanya que es disputarà a Alcalá de Henares del 21 al 24 de febrer. Sens dubte, aquest objectiu és la gran motivació i el gran al·licient d’un grup de jugadors nou que a poc a poc va millorant les seves prestacions.

S’espera, per tant, un rival agressiu, dins de la reglamentació, i que hi anirà a totes per mirar de ser a la Copa d’Espanya. El petit pavelló de Tudela presentarà una entrada immillorable per rebre l’actual campió de Lliga. En el bàndol local, esportivament parlant, hi destaca el pivot i capità de l’equip Nano Modrego, que duu 11 dianes en el que portem de campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut