fcb.portal.reset.password

Carmona, Jordi Mas, cònsol del comú d'Encamp, i Jordi Torras / FOTO: FCB

El comú d’Encamp ha estat la seu de la ja tradicional roda de premsa que serveix per donar la benvinguda als esportistes de les seccions blaugrana a la ciutat andorrana, i perquè la premsa local pugui fer unes quantes preguntes, en aquest cas, a l’entrenador del FC Barcelona Alusport i al seu nou capità, Jordi Torras.

Acompanyats per Jordi Mas, cònsol del comú, aquest els ha donat la benvinguda a la ciutat, ha destacat la feina feta en l’exercici anterior i ha fet una mica de broma amb el tema de les altes temperatures: “La veritat és que estem vivint un estiu excepcional, aquest clima tan calorós no és gens habitual en la nostra parròquia.”

Carmona

“Vull donar les gràcies al cònsol i a tot el comú per com ens tracten. Un dels motius pels quals veníem aquí era perquè buscàvem la fresqueta, però aquest any, malauradament, no ha pogut ser. Malgrat això, estem treballant força bé i acomplint els objectius que teníem marcats. Un cop més, i això es va poder veure ahir en l’amistós, cal destacar el compromís d’aquest equip.”

“Ja sabíem que aquesta setmana no tindríem aquests tres jugadors internacionals. L’únic que em sap greu és que el nou, Aicardo, no hagi pogut ser aquí, però vaja, no crec que tingui gaires problemes per adaptar-se a nosaltres. Això que et marxin els internacionals és el preu que has de pagar per tenir els millors jugadors. Ja hi estem acostumats. Cal saber treballar sense ells.”

“La Supercopa fa il·lusió. La veritat és que fins ara hem aconseguit dur moltes copes al Museu del Club i ara estaria bé poder posar-hi la Supercopa d’Espanya i la Copa Intercontinental. Amb aquests dos títols podríem dir que aquest grup de jugadors ho ha aconseguit tot.”

Torras

“Com ha fet el Marc, abans que res vull donar les gràcies a la gent d’Encamp, perquè aquí ens fan sentir com a casa. Pel que fa a la feina que estem fent aquestes primeres setmanes, ja se sap... dura i exigent. Però jo sempre dic que ja està bé que se’ns foti canya, perquè després tot va rodat. La setmana que ve tenim la primera competició oficial de la temporada i esperem estar tots a punt.”  

“Crec que el fet que hi hagi hagut tants pocs canvis a la plantilla és positiu. Tots ens coneixem molt i el nou, Aicardo, també, molts, el coneixem de la selecció. Segur que s’adaptarà ràpid.”

“Tenim més ganes de guanyar que la temporada passada. Portem dues temporades en les quals el que hem aconseguit fins i tot ens ha sorprès a nosaltres mateixos, però sabem que el difícil ara és mantenir el nivell i per això anem amb la màxima ambició i treballarem força pel que vol el nostre club, que al cap i a la fi és guanyar títols.”

Tornar a dalt