fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano en un entrenament al Palau aquesta temporada / FOTO: Arxiu -FCB

No necessita cap tipus de presentació. Sergio Lozano, MVP de la passada Lliga 2011/12, ha atès els companys de Barça TV i www.fcbarcelona.cat  aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Minuts després d'haver-se exercitat per tercer dia en el que portem de setmana, el tanca del FC Barcelona Alusport ha repassat l'actualitat del conjunt que entrena Marc Carmona. Lozano té molt clar que no hi ha cap problema amb el gol, i  l'únic que diu és que "potser no tenim l'espurna de cara a porteria que podem tenir a final de temporada, però estem treballant per millorar-ho".

En línia ascendent

"Estem millorant. Els tres propers punts a casa són vitals per anar agafant confiança i afrontar la Copa d'Europa amb garanties ", explica un Sergio Lozano positiu i amb ganes de tornar a trobar el camí del gol.

En aquest sentit, el tanca barcelonista té clar que si l'equip no està tan regular com al final de la temporada anterior és precisament per això, perquè això no ha fet més que començar: "Estem a principi de temporada i potser no tenim l'espurna de cara a porta que podem tenir al final de temporada, però estem treballant per millorar-ho."

La defensa, la base d'un bon atac

Lozano és d'aquells que tenen molt clar que per tenir un bon atac és imprescindible defensar bé. L'equip, en aquest sentit pot estar tranquil, ja que ha encaixat només tres gols en dos partits de Lliga: "L'important és partir de la nostra defensa. No ens han fet gaires gols, però cal millorar, sobretot en l'aspecte ofensiu."

Un campionat molt llarg

La Lliga, i més aquesta on hi ha fase regular i, posteriorment, play-off, és una competició exigent i de llarg recorregut. El '9 'del Barça Alusport recorda el que va passar la temporada anterior i reconeix que l'equip, després dels entrebancs a la Copa Catalunya i a la Supercopa d'Espanya, ja n'ha après, dels errors: "Ens agradaria acabar líders a la fase regular, però l'any passat ja vam demostrar que sense tenir el factor pista a favor també es poden guanyar títols. N'hem après, dels errors i afrontem la temporada amb moltes garanties."

Tornar a dalt