fcb.portal.reset.password

El gol és sinònim de Sergio Lozano. Quasi 100 gols en menys de dues temporades / FOTO: Arxiu - FCB

Sergio Lozano està 'on fire'. El madrileny està fregant la xifra del centenar de gols i no fa ni dues temporades completes que és a l'equip que dirigeix Marc Carmona. Sens dubte la xifra és per posar-se a tremolar però el jugador dóna prioritat al col·lectiu abans que a l’aspecte personal: "Prefereixo quedar-me en els 98 gols i guanyar la Lliga. El de marcar gols és secundari. L'important són els objectius col·lectius."

Lozano repassa en aquesta entrevista concedida a Barça TV el moment actual personal i de l'equip, l'eliminatòria de quarts de final del Play-off de la LNFS, el bé que se sent en l'equip i el a gust que se sent amb el grup de companys que té. Lozano no dubta en afirmar que al Barça "he progressat molt tàcticament perquè tenir com a companys els millors del Món t'ajuda a créixer".

El '9 'del Barça Alusport, a més, tampoc ha perdut l'ocasió d'explicar què significa per a l'equip el grup d'animació Dracs: "Al Palau ens sentim molt a gust, amb molt de caliu. Sobretot pels Dracs. Ells ens donen aquest alè que fa que ens ho deixem tot a la pista."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();