fcb.portal.reset.password

FCB Alusport-Caja Segovia, dissabte 9 de març

Els aficionats al Barça en general, i els del Barça Alusport en particular, estan d’enhorabona. L’últim títol aconseguit per l’equip de Marc Carmona, la Copa d’Espanya -la tercera consecutiva- serà exposada el proper dissabte dia 9 de març a l’exterior del Palau Blaugrana. La Copa estarà entre la porta 1 i 4 del Palau, a la disposició de tots els socis i aficionats culers que es vulguin fer fotografies amb aquesta. És una bona oportunitat per viure un dissabte familiar en clau blaugrana.

Un matí per gaudir del futbol sala

A partir de les 11.30 h la Copa d’Espanya sortirà a escena perquè tothom la pugui gaudir. Hi haurà festa i ‘cheerleaders’ que animaran la matinal. Tot aquest xou s’emmarca dins del partit que es jugarà el mateix dissabte a les 13 hores contra el Caja Segovia –l’únic equip que també ha aconseguit tres Copes d’Espanya consecutives- en partit corresponent a la dinovena jornada de Lliga. Els jugadors, abans de l’inici del duel, oferiran la Copa a l’afició. Cal recordar que l'entrada és gratuïta pels socis i també pels menors de 14 anys.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Barça-Caja Segòvia::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=19&lang=es::HOR::::TRACKING::::::]]

L'equip infantil també ofereix la Minicopa

L'Infantil del Barça Alusport també va sortir guanyador d'Alcalá de Henares. Els blaugranes van aconseguir la Minicopa després de superar per 5-1 l'infantil de l'Inter Movistar i oferiran també aquest dissabte el trofeu a l'afició del Palau.

Tornar a dalt