Marc Carmona: “Respectem moltíssim ElPozo”

Marc Carmona: “Respectem moltíssim ElPozo”

El tècnic del Barça Alusport, que disputarà la seva tercera final de Lliga consecutiva, diu que l’equip està “allà on volia i on es mereix” “Ofensivament és molt potent, amb molta qualitat. Te molt bon joc de cinc”, comenta Carmona sobre l’equip murcià

Marc Carmona i Jordi Torras han comparegut aquest dimarts davant dels mitjans informatius com a prèvia del primer partit de la final de la LNFS. El tècnic català ha lloat ElPozo Múrcia, l’equip amb el qual s’han enfrontat en totes les finals disputades aquesta temporada. “Estem contents de tornar a jugar una final, la tercera consecutiva. Ho valorem molt nosaltres perquè estem allà on volíem, allà on ens mereixem. Ens permet que si va bé tornarem a participar a la Copa d’Europa. Al davant tindrem el nostre gran rival aquesta temporada”, ha explicat Carmona.

El màxim responsable de la banqueta blaugrana ha comentat els aspectes més perillosos de l’equip murcià. “Ofensivament  és un equip molt potent, amb molta qualitat. Té molt bon joc de cinc i és molt bo a pilota aturada. És un equip que sempre ens ha exigit el màxim”, ha revelat Carmona, que ha afegit que “respectem moltíssim ElPozo”.

Saben patir

Un dels altres aspectes que ha destacat Marc Carmona del conjunt de Duda és la seva capacitat de sacrifici en els moments importants i en què hi ha molt en joc. “El Pozo sap patir i això els ha portat a la final. Ells han sabut superar els moments complicats, superant marcadors adversos i l’experiència dels últims anys els ha donat un plus per superar l’Inter Movistar en una final molt igualada”, ha expressat.

Finalment, Carmona ha deixat clar que el format 1-2-2, en què de primeres només hi ha un partit a casa, no li acaba de fer el pes. “Jo preferiria jugar 2 partits seguits a casa. Hem jugat amb tots els formats, com a la primera Lliga de Segòvia. El que està clar és el que primer partit és molt determinant”, ha finalitzat el tècnic més llorejat de la història de la secció.

“Poden jugar de moltes formes”

Jordi Torras, el capità del Barça Alusport, ha comentat que arribar a una final “no és fàcil” i que el camí de l’equip “ha estat dur per moltes circumstàncies”. “Al davant tenim un rival dur, que ha arribat a una altra final contra nosaltres. Ells saben que no els serà fàcil, però nosaltres també”, ha comentat Torras, que ha afegit que ElPozo “és un equip molt complet, que pot jugar de moltes formes i saben jugar amb el contrari i les variants que li proposes. Té un cinc contra quatre impressionant”, ha analitzat el ‘3’ blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut