Marc Carmona: “No visualitzo guanyar la Copa d’Espanya encaixant 5 gols per partit”

Marc Carmona: “No visualitzo guanyar la Copa d’Espanya encaixant 5 gols per partit”

El tècnic del Barça Alusport assegura que la clau en aquesta competició serà un bon nivell defensiu i el fet de no encaixar gols “És la setmana de la gran festa del futbol sala. Quatre dies en què es posa en joc un títol molt prestigiós”, afirma Carmona

Arriba la Copa d’Espanya de futbol sala. A partir d’aquest dijous Alcalá de Henares (Madrid) acull la Copa d’Espanya 2013, competició que els blaugranes han guanyat les dues darreres temporades. “És una competició atractiva, sempre acostuma a haver-hi sorpreses. Arribem bé, però per sobre d’això hi ha la confiança que tenim”, ha comentat Marc Carmona a la roda de premsa que ha ofert als mitjans informatius en el ‘Media Day’ del Barça Alusport. “És la setmana de la gran festa del futbol sala. Quatre dies en què es posa en joc un títol molt prestigiós”, ha assegurat el tècnic.

Igor, possible baixa

“El metge m’ha dit que Igor no arriba. Jo no compto amb ell. Aicardo, en canvi, som optimistes perquè ha estat fent tractament. Per dijous podrem comptar amb ell. És important que ens pugui donar una rotació més
”, ha avançat Marc Carmona, que ha explicat que els jugadors ja saben en què van fallar en els partits perduts recentment. “Els entrenadors som pesats alertant dels perills i de les virtuts del rival. Poc necessitaré motivar els jugadors per al partit contra el Saragossa”, ha explicat el tècnic del Barça Alusport.

Les claus del triomf

En les competicions com la Copa d’Espanya que es poden decidir per petits detalls, la defensa sempre és molt important. “No visualitzo guanyar la Copa d’Espanya encaixant 5 gols per partit. Un partit el pots guanyar, però tres partits encaixant molts gols és impossible”, assegura Carmona, que deixa ben clar que “defensar bé és la clau”. A banda dels resultats fora de casa, l’entrenador del Barça Alusport ha comentat que tenen “un equip que en les grans ocasions ha estat al seu màxim nivell”.

Importància del factor pista

En algun moment del partit, quan tens un moment de debilitat, tenir el públic a favor sempre t’ajuda. Els grans equips sempre s’aprofiten del factor pista”, ha valorat Carmona sobre el favoritisme de l’Inter Movistar, que juga a casa. L’entrenador català ha recordat com d’important va ser per al Barça. “A la Final Four de Lleida va ser decisiu el factor pista, com també en el cinquè partit de la final contra el Caja Segovia de la primera Lliga”, ha recordat el preparador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut