Marc Carmona: “Mai hem estat còmodes”

Marc Carmona: “Mai hem estat còmodes”

El tècnic del Barça Alusport reconeix que l’equip diu adéu a Europa “amb sensacions d’una profunda decepció” Fernandao: “Coneixíem la dificultat i no hem tingut el nostre millor dia”

El Barça Alusport s’ha acomiadat de la UEFA Futsal Cup a les semifinals (5-4). “Les sensacions són d’una profunda decepció. Poc consol tenim”, ha declarat el tècnic Marc Carmona un cop acabat el matx. “El Kairat Almaty ha estat el que esperàvem. Crec que la sensació és dolenta perquè no hem estat còmodes en cap moment”, ha afegit.

Marc Carmona s’ha mostrat autocrític amb el rendiment de l’equip. “Aquesta plantilla sempre ha demostrat que sap competir amb baixes importants. Avui no ho hem fet”, ha afirmat. I és que el Barça Alusport, sense Ari Santos, ha hagut de lamentar també l’absència a mig partit de Saad, que s’ha retirat amb un esquinç al turmell esquerre i no ha tornat a jugar.

Lliçó per al futur

Fernandao, autor de l’últim gol del partit, ha reconegut que aquesta derrota els farà millorar de cara al futur: “Veníem a jugar una Copa d’Europa. Coneixíem la dificultat del rival i no hem tingut el nostre millor dia. Cal estar millor en el futur i amb més experiència mentalment. Avui no l’hem tingut”.

El ‘6’ ha volgut fer una lectura mínimament positiva: "Crec que després de tot això hi ha moltes coses positives que poden minimitzar la derrota d’avui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut