fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, Fernandao, Javier Bordas, Jordi Torras i la Copa d'Espanya enmig / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona Alusport ha lliurat aquest migdia el tercer trofeu de la Copa d’Espanya, que es va aconseguir el 24 de febrer. És el tercer títol de Copa d’Espanya consecutiu que aconsegueix la secció més reeixida del nostre club els darrers anys. Un èxit més.

Marc Carmona i dos dels tres capitans de l’equip –Jordi Torras i Fernandao (Ari segueix lesionat)– han fet l’entrega del trofeu al Museu que dirigeix Jordi Penas. La representació barcelonista, però, no acabava aquí, ja que també hi ha estat present el directiu responsable de la secció, Javier Bordas.

Torras parla d’orgull

Pel primer capità del Barça Alusport, Jordi Torras, el fet de dur trofeus al Museu “és un motiu d’orgull”. “Aquest fet suposa que estem fent les coses bé, que estem treballant i estem donant continuïtat al projecte. Crec que és un orgull portar un títol més al Museu en nom d’aquesta secció. Esperem que no sigui l'última”, ha afirmat.

Per la seva banda, el segon capità, Fernandao, reconeix que, com a club, “s’ha de seguir aspirant a jugar totes les finals possibles”. “Aquest és el nostre objectiu. I, a nivell personal, el que demano és mantenir-me com estic, és a dir, sense lesions. Amb això en tinc prou”, assegura.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();