Marc Carmona fa autocrítica després de la derrota davant ElPozo

Marc Carmona fa autocrítica després de la derrota davant ElPozo

El tècnic del Barça Alusport emplaça la seva plantilla a millorar per tornar a ser el conjunt que ha assolit tants èxits en els darrers anys “Quan no et surt res, el més normal és perdre”, ha comentat l’entrenador blaugrana

El tècnic del FC Barcelona Alusport, Marc Carmona, ha felicitat ElPozo Múrcia després de la victòria en les semifinals de la Supercopa d’Espanya, i ha aprofitat per fer una lectura crítica del partit. “Hem fet molt poques coses bé. Tot i l’1-0, hem estat lents, amb poca energia. No hem estat bé en defensa i quan podríem haver-nos enganxat, després del 3-2, hem encaixat un gol que és imperdonable”, ha valorat.

“La seva classificació ha estat merescuda, no hem fet un bon partit. Davant ElPozo, i en una semifinal de Supercopa, si fas un mal partit el més normal és que no l’acabis guanyant”, ha afegit.

L’objectiu és corregir els errors

Marc Carmona, que ha insistit en el mal partit dels seus jugadors, ha dit que revisaran el vídeo de l'enfrontament per seguir progressant en el seu joc de cara al nou curs. “Hem de millorar, si ens volem assemblar a l’equip dels dos darrers anys”, ha comentat.

Finalment, després de caure en les dues Supercopes, tant en la d’Espanya com en la de Catalunya, Marc Carmona no ha volgut comparar ambdues derrotes. “Són partits diferents. L’altre dia se’ns va escapar faltant un minut i mig, però podríem haver guanyat. Avui no ha pogut ser així”, ha acabat dient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut