Marc Carmona diu que davant Santiago Futsal “cal guanyar sí o sí”

Marc Carmona diu que davant Santiago Futsal “cal guanyar sí o sí”

Les lesions els obliguen a fer treball de recuperació de dilluns a dimecres L’equip ha patit dues derrotes, fet que no va passar en tota la fase regular de la 2011/12 Carmona fa autocrítica i reconeix que caldrà millorar “per superar un examen difícil”

Marc Carmona ha atès aquest matí els mitjans informatius que s’han acostat fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’entrenador del FC Barcelona Alusport admet que el de demà “és un examen difícil” però que “cal guanyar sí o sí”. El tècnic blaugrana, a més, admet que és difícil treballar amb tantes lesions, ja que “hem de fer treball de recuperació de dilluns a dimecres”.

Autocrítrica   

“Cal guanyar sí o sí. Venim de dos partits que no hem estat bé. La veritat és que estem tenint molts problemes durant la setmana. Hem tingut lesions en la mateixa posició, en el pivot, el Sergio, el Gaby, el Jordi... La veritat és que han estat tres setmanes molt complicades entrenant amb gent tocada, amb gent del B, fent treball de recuperació de dilluns a dimecres... I és cert que hem perdut una mica les bones sensacions en la competició...”

“Hem encaixat gols que no solíem encaixar, hem baixat l’encert de cara a porteria... En fi, som conscients que hem de millorar. Des d’aquest punt de vista ens ve un rival molt exigent. Si no fem un pas endavant en aquest sentit difícilment podrem guanyar”.

El Mundial passa factura?  

“Pensàvem que tot el desgast del Mundial ens sortiria tres setmanes o un mes després, però el cert és que vam estar molt bé fins Nadal, vam anar salvant tots els compromisos... No ho sé, suposo que ara alguna cosa hi té a veure perquè des d’un punt de vista muscular ja hem tingut diverses lesions. El cas de l’Igor, però, és diferent perquè és un traumatisme en un partit. La veritat és que no tinc gaire explicació però el cert és que estem patint des del punt de vista de fatiga i de lesions musculars”.

“El pitjor de tot és que no podem entrenar i quan no ho pots fer al final sempre s’acaba notant”.

Treu ferro a les dues derrotes

“No és un drama el que ens està passant. Som primers, estem classificats per a la Copa del Rei... Hem perdut dos partits, que és una cosa que em sembla que l’any passat no vam fer en Lliga regular, però vaja som conscients que estem en un moment difícil, que ens toca patir segurament. Les derrotes sempre treuen un pèl de confiança, però cal millorar alguns aspectes determinats de cara al partit. Cada setmana és un examen i el de demà és difícil”.

Santiago, un equip intens

“Santiago és un equip molt intens, molt agressiu, amb rotacions molt curtes. Et porten al límit des d’un punt de vista de contacte, de l’agressivitat. A més, tenen un jugador en ratxa com és Raúl Campos, que està en una dinàmica golejadora espectacular. I, a banda de tot això, són un equip molt jove i molt descarat”.

“Sabem el que ens trobarem. És important que quan tinguem la pilota sapiguem superar aquesta primera línia de pressió. En resum, que segur que serà un partit dur i com us comentava abans, al vestidor som molt conscients que hem de fer-ho millor si volem guanyar aquest divendres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut