Litija (Eslovènia), Split (Croàcia), Araz (Azerbaidjan), rivals del FC Barcelona Alusport a l'Elite Round de la UEFA Futsal Cup

Litija (Eslovènia), Split (Croàcia), Araz (Azerbaidjan), rivals del FC Barcelona Alusport a l'Elite Round de la UEFA Futsal Cup

El Barça Alusport ha quedat enquadrat en el grup A ElPozo Múrcia, que serà amfitrió del grup C, se les veurà amb el Dinamo de Moscou El Benfica i el Luparense italià han quedat enquadrats en el grup D

El FC Barcelona Alusport ja sap on s’haurà de jugar la classificació per a la propera Final a Quatre de la qual és l’actual campió. Serà a Eslovènia, a la pista del Litija, que actuarà com a equip amfitrió del grup A, un dels quatre grups que aquest migdia s’han sortejat a Nió.

L’altre representant de l'LNFS que participa en aquesta edició de la UEFA Futsal Cup és ElPozo Múrcia, que alhora actuarà d’amfitrió del grup C de l'Elite Round. Els murcians, actuals subcampions de Lliga, se les veuran amb l’actual subcampió d’Europa, el Dinamo de Moscou. Al grup C també hi seran l’Energy Lviv (Ucraïna) i l’FK Nikars Riga (Letònia).

Els altres dos grups són els formats pels conjunts següents:

Grup B: KMF Ekonomac Kragujevac (Sèrbia), Kairat Altamy (Kazajistan), Slov-Matic Bratislava (Eslovàquia), FK EP Chrudim (República Txeca).

Grup D: Iberia Star Tblisi (Geòrgia), Benfica (Portugal), Luparense (Itàlia), Gyori ETO FC (Hongria).  

Valoració positiva

Els equips que formen part del grup A, d’aquesta Elite Round, a banda del Barça Alusport, són els següents: Litija (Eslovènia), MNK Split (Croàcia), Araz Naxçivan (Azerbaidjan).

El tècnic Marc Carmona n’ha fet una valoració prou positiva, tenint en compte els paràmetres de rivals i la distància a recórrer a l’hora de viatjar: “El rival més recent que tenim d’aquests tres és l’Araz, amb el qual vam tenir l’oportunitat de jugar al Palau Blaugrana la temporada passada. Dels altres, no us en puc dir gran cosa. Buscarem informació sobre ells i llavors en podrem treure conclusions.  El sorteig, però, no ha estat malament del tot, i més si tenim en compte que Eslovènia no està tan lluny com Geòrgia.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut