fcb.portal.reset.password

Lin i Lozano jugant al Palau / Fotomuntatge FCB

Són dos dels puntals del FC Barcelona Alusport i en el seu dia van defensar els colors del Caja Segòvia. Ara, tot i mostrar tot el respecte pel que va ser el seu equip, només esperen poder ficar el cap i els dos peus a la gran final de l'LNFS. Per a això, però, són plenament conscients que hauran de suar de valent per eliminar l'equip que ara entrena David Madrid.

La mateixa filosofia de sempre

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat el conjunt castellà és per haver sabut mantenir una aposta de futbol sala atractiva i amb gent jove. Lin no té cap dubte al respecte: "La filosofia és la mateixa d'altres temporades. Ha canviat d'entrenador, però els xavals segueixen jugant igual de bé, amb els mateixos moviments i amb el mateix atreviment. Regategen molt, finalitzen bastant bé. No ha canviat pràcticament res".

Per la seva banda, Sergio Lozano explica que el seu pas per Segòvia el va ajudar molt en el seu moment i, com Lin, coincideix que l'estil i filosofia que ha mantingut el conjunt que abans entrenava Jesús Velasco i ara David Madrid és el que l'ha fet ser tan competitiu: "El que ha fet gran Caja Segòvia al llarg dels anys és la seva filosofia de joc. Sempre s'han mantingut en la mateixa línia, apostant per gent jove que potser encara no s'han fet un nom en el futbol sala però que, no obstant, passant per aquest equip creixen. Jo sempre he dit que l'any que vaig ser allà em va anar molt bé i em va fer créixer molt. Els estic eternament agraït".

Partit dur

Els dos jugadors blaugrana esperen un partit dur i competit. Lin creu que "caldrà estar molt seriosos i ser conscients que patirem", mentre que Lozano s'espera un ambient advers però un partit atractiu per als espectadors: "Espero un ambient hostil, amb gran joc per part dels dos equips i segur que serà molt difícil aconseguir el primer punt allà. Estem parlant d'un dels millors equips que hi ha a l’LNFS".

L’atreviment de Segòvia, el seu punt fort

"Crec que el més destacat d'aquest equip és l'atreviment que tenen tots els seus jugadors a l'hora d'atacar, sobretot. En defensa es poden perdre més i és aquí on haurem d'estar més atents per enxampar-los", explica Lin.

Sergio Lozano afegeix una descripció perfecta de com juga el Caja Segòvia. De quins són els seus punts forts i on flaquegen: "Segòvia sempre s'ha caracteritzat per ser un equip que va a l'atac. Prefereixen un partit amb gols, amb joc ràpid, amb transicions. Tècnicament crec que són jugadors molt bons, encara que si en alguna cosa poden fallar és a la zona defensiva, ja que no tenen jugadors agressius, però esperem un partit duríssim i anem amb la confiança d'obtenir el primer punt".

El factor pista a favor i els 100 de Lozano

Lin, com ja va fer el seu entrenador la setmana anterior i diversos dels seus companys, s'ha mostrat crític amb el format 1-2 que hi ha als quarts de final i les semifinals de la LNFS. Segons el segovià no beneficia el conjunt que ha estat campió de la fase regular: "No és tant avantatge per a un equip que ha guanyat la fase regular jugar el primer partit d'unes semifinals lluny de la seva pista. Si el perds arribes amb moltes pors al segon partit i això et pot deixar fora... No veig bé el format. Només ens queda lluitar i ja està".

En un altre sentit, Sergio Lozano ha tornat a parlar de la possibilitat d'arribar als 100 gols com a blaugrana. Al d'Alcalá de Henares li agradaria fer-ho a Segòvia, però no es tornarà boig si no ho aconsegueix: "M'encantaria arribar a la xifra dels 100 gols en un pavelló tan històric com el de Segòvia, però és una cosa que no m'obsessiona. Evidentment preferiria marcar-los i oblidar-me del tema, però el més important és ajudar l'equip per intentar ficar-nos a la final".

Tornar a dalt