fcb.portal.reset.password

Lin, en una imatge d'arxiu. FOTO: Arxiu FCB

Aquest diumenge el Palau Blaugrana viurà un partit dels grans, dels que agrada jugar i sobretot veure. Partit a cara o creu. Només val la victòria. Els jugadors del Barça Alusport són conscients del repte d’assolir la tercera final de Lliga consecutiva i saben que el Palau no els fallarà.

 “Tot i la diferència final en el segon partit la veritat és que vam patir molt, perquè el Caja Segòvia juga molt bé en atac. Només quan ens vam veure tres gols per sobre vam veure que el partit estava encarat”, ha comentat Ari Santos.

El seu company Angel Velasco, Lin, creu que serà un altre gran partit i ha dit que la faceta defensiva serà clau. “Tenim bones sensacions després del partit de divendres, en què no vam cometre gairebé errors. En defensa vam estar molt bé i hem de ser agressius, contundents, i que no ens agafin a la contra”, ha dit el segovià.

A més, Lin ha afegit que “dóna gust jugar quan el Palau està ple, és espectacular. Marquen gols, sempre animen quan està complicat i no només quan va tot de cara”.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB ALUSPORT - CAJA SEGÒVIA::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=53&lang=ca::HOR::::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt