fcb.portal.reset.password

El Carnicer Torrejón ha renunciat a la seva plaça / FOTO: ARXIU FCB

La LNFS tindrà dos participants menys la temporada 2012/13. Enguany hi han participat setze equips i el proper curs n’hi haurà catorze.

Baixen dos equips, en pugen dos i renuncien a jugar-hi dos més

Aquest fet s’ha donat després que dos històrics de la categoria, el Carnicer Torrejón i l’OID Talavera, hagin renunciat a la seva plaça. També han deixat la LNFS el Reale Cartagena i el Benicarló FS, que han baixat a la Divisió de Plata.

La Lliga donarà la benvinguda al Gáldar Gran Canària i al Burela Pescados Rubén, que han estat els dos únics conjunts que ascendiran a la LNFS.

La Federació ho aprova

La Junta Directiva de la LNFS ha decidit aprovar la nova distribució dels equips de la màxima competició aquest dimarts. El motiu principal és crear una Lliga composta per clubs que tinguin consolidada la seva estructura esportiva, organitzativa, social i econòmica i, especialment, que compten amb un gran potencial de creixement.

El equips que jugaran l’exercici 2012/13 a la màxima categoria del futbol sala seran el FC Barcelona Alusport, ElPozo Múrcia, Inter Movistar, Caja Segovia, Lobelle Santiago, Triman Navarra, Umacon Saragossa, Puertollano, Fisiomedia Manacor, Ríos Renovables Ribera de Navarra, Azkar Lugo, Marfil Santa Coloma, Gáldar Gran Canària i Burela Pescados Rubén. L’assemblea general, que se celebrarà el 12 de juliol, farà l’aprovació definitiva de tots aquests canvis.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();