La final de l'any passat, ara a 'semis'

La final de l'any passat, ara a 'semis'

Carmona té la baixa confirmada d’Igor El porter Cristian té una bursitis en un dels colzes, però podria jugar si el cos tècnic ho considera oportú En el conjunt rival l’home a vigilar és Raul Campos, que a l’LNFS suma 22 gols

FC Barcelona Alusport i Santiago Futsal juguen aquest dissabte (18.00 hores Barça TV / Esport3 i MarcaTV) la primera de les dues semifinals de la Copa d’Espanya que s’està disputant des de dijous passat a Alcalá de Henares. La segona la jugaran a un quart de nou del vespre El Pozo Murcia –que avui ha superat el Triman (3-5)- i el Caja Segovia, que ha donat la gran sorpresa eliminant a la tanda de penals l’equip amfitrió de l’Inter Movistar.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugrana van poder gaudir d’una jornada de descans que els va atorgar el fet de ser primers al final de la primera volta de la fase regular del campionat de l’LNFS. Havent jugat dijous, els de Carmona van poder tenir un dia tranquil en què van exercitar-se suaument al pavelló Caja Madrid al migdia i descansar a la tarda. Mentre uns ho van aprofitar per veure el primer partit de quarts de la jornada de divendres al mateix pavelló, d’altres van fer becaines a l’hotel aprofitant la tarda lliure que els va atorgar el cos tècnic.

En el plànol estrictament esportiu, Carmona només té la baixa segura d’Igor, que segueix treballant al marge del grup. L’altre jugador que arrossega algun problema físic és el porter Cristian, que té una bursitis en un colze, cosa que no li impedirà, però, ser sota pals si el cos tècnic així ho determina. L’equip està plenament concentrat per afrontar un dels duels més físics de la temporada.

Aquesta serà la tercera vegada que s’enfronten als de Santiago de Compostel·la. De moment, empat a un a Galícia i 6-3 al Palau Blaugrana. El duel serà la repetició de la final de la temporada passada a Logronyo, quan Jesús Aicardo encara vestia l’elàstica dels quadre gallec.

El rival

El rival d’aquest dissabte és un dels conjunts més físics i guerrillers de la categoria. Equip jove en constant canvi, sembla que els problemes econòmics –que el van obligar a desfer-se com a equip i a canviar de nom fins i tot- o la marxa de grans jugadors no l’afectin. Santi Valladares, el seu entrenador, ha sabut trobar un bloc jove i molt competitiu que sempre dóna guerra en els moments importants.

Una menció a part es mereix la seva estrella, el jugador de Móstoles Raúl Campos, que suma ja 22 gols a l’LNFS i està en una línia brutal aquesta temporada. També cal destacar la tasca d’homes com el capità David, que no va ser a Barcelona per culpa d’una lesió, i de Hamza, per no oblidar el gran talent d’altres també com l’ala Alan Brandi, que té una gran tècnica en l’un contra un.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut