fcb.portal.reset.password

Vols fer-te una foto amb la Copa del Rei?

Aquest divendres, el Barça Alusport disputa el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final dels play-off de l'LNFS contra el Ríos Renovables (21 hores, Barça TV i Esport 3). La transcendència del matx ja és un al·licient prou important, però el Club ha volgut afegir un altre motiu de pes per tal que el Palau presenti una entrada envejable.

Al llarg de la tarda, el trofeu de campions de Copa del Rei que els homes de Marc Carmona van aconseguir fa poc més d’una setmana a Irun lluirà entre les portes 1 i 4 del Palau Blaugrana. Tots aquells aficionats que s’hi acostin entre les 19.30 i les 20.50 hores es podran fotografiar amb la copa i presumir d’haver aixecat un títol, igual que ho van fer Wilde, Ari, Fernandao i companyia.

Més motius per gaudir d’un espectacle assegurat

El segon partit d’aquests quarts de final de l'LNFS haurà fet sortir a escena la Copa del Rei moments abans que ho facin els autèntics protagonistes de la tarda. Per veure en directe els homes de Marc Carmona i gaudir d’un espectacle assegurat, el Club ha fixat en 15 euros el preu de les entrades.

A més, tots aquells que siguin menors de 14 anys i els socis, tindran l’entrada gratuïta al Palau Blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();