fcb.portal.reset.password

Torras celebrant un dels gols que ha marcat en aquest Play-off / FOTO: Arxiu - FCB

El gol en aquesta fase final de la temporada està molt repartit a l’equip que entrena Marc Carmona. Fins a 10 jugadors diferents –Wilde, Fernandao, Lozano, Saad, Lin, Aicardo, Torras, Igor, Ari i Paco Sedano- han vist porteria en els vuit partits que s’han jugat fins ara. El que sí és cert, però, és que si algú està marcant les diferències en aquest sentit és el capità Jordi Torras.

Torras tira del carro

El de Sant Vicenç està tirant del carro com es diria vulgarment en els moments més complicats. D’ell va ser el primer i vital gol que va aconseguir tombar El Pozo en el primer partit de la Final jugat al Palau Blaugrana. Ja a Múrcia, ell mateix va ser l’autor del gol de l’empat en el segon partit que al final van acabar guanyant els de Duda i, finalment, va tornar a marcar en el darrer partit disputat fins ara entre catalans i murcians. Torras va etzibar una forta canonada després del servei d’un córner que va significar el 0-1 al minut 8.

L’altre gol que ha marcat el capità del Barça Alusport ens remunta al segon partit de semifinals contra el Caja Segòvia. El ‘3’ blaugrana va fer el 6-2.

El gol, molt repartit

Així està de repartit el gol en aquests Play-off:

Wilde (5)
Lozano (5)
Lin (5)
Torras (4)
Aicardo (3)
Fernandao (2)
Saad (2)
Igor (1)
Ari (1)
Sedano (1)

La Copa Catalunya, definida

El Barça Alusport disputarà el 31 d'agost, al pavelló Jacint Verdaguer de Santa Coloma, la primera semifinal de la Copa Catalunya contra l'Hospitalet Bellsport. L'altra semifinal enfrontarà el Marfil Santa Coloma i el Manresa. La final es disputarà l'1 de setembre també al pavelló colomenc

Tornar a dalt