fcb.portal.reset.password

Aicardo, el dia de la seva presentació / FOTO: ARXIU FCB

Coincidint amb una sessió fotogràfica que el departament de Màrqueting del Club va posar en marxa aquest dilluns passat, Jesús Aicardo va estar amb els companys de Barça TV i www.fcbarcelona.cat. El gadità, cada dia més còmode al FC Barcelona Alusport, destaca, en l'entrevista, el seu passat en el Lobelle Santiago (ara Santiago Futsal), equip amb el qual se sent "molt agraït", parla del complicat que resultarà la trobada al Fontes do Sar i de quines poden ser les claus del xoc de dissabte, una de les quals diu que ha de ser "no regalar pilotes ximples i córrer més que ells".

Quatre anys meravellosos

"Vaig passar quatre anys allà i em van acollir molt bé des del primer dia. A Santiago em vaig formar com a jugador, tècnica i tàcticament, i com a persona ", explica un Jesús Aicardo al qual encara se li nota el molt agraït que està del seu passat gallec.

Idèntica filosofia

Pel que fa al joc del seu exequip, l'equip de Santiago, tot i canviar de nom, de directiva i d'entrenador, no ha canviat tant: "La seva filosofia serà sempre la mateixa. S'estrenyeran amunt i miraran de robar pilotes. Ha marxat Tomás, però en Santi segueix apostant pel mateix."

Les claus del matx

Aicardo reconeix que no serà gens fàcil aquesta trobada, però espera portar cap a Barcelona els tres punts: "Serà un partit complicat. Correran molt i pressionaran amunt com quan jo hi era i venia a jugar el Barça. Cal no regalar pilotes i cal córrer més que ells."

Cada dia més còmode

Jesús Aicardo va arribar a Barcelona amb il·lusió però amb molt respecte. Jugar al costat de nombroses estrelles, algunes d'elles campiones del món i amb nombrosos títols a l'esquena, imposava, però el gadità va seguir a ulls clucs el consell del seu entrenador Marc Carmona i ara se sent molt més còmode i relaxat: "En Marc em va dir que em deixés anar i la veritat és que ho estic fent i ho estic notant."

Tornar a dalt