fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez, actualment a Kuwait. FOTO: ARXIU - FCB

El Palau Blaugrana va dir adéu l’estiu passat al capità més cèlebre de la secció de futbol sala del FC Barcelona, Javi Rodríguez. El ja exjugador del Barça Alusport viu una nova etapa en la seva carrera lluny dels parquets de la LNFS, concretament a Kuwait. “Preferia anar a l'estranger, em va sortir l'opció de jugar a Kuwait i vull gaudir-ho”, explicava a Barça TV i fcbarcelona.cat. Tot i que no amaga que hi ha un costat fosc en aquesta nova experiència: “La meva filla ho és tot i el fet de no estar amb ella és complicat. A més, en l’aspecte esportiu es troba a faltar tot”.

“Un equipàs”

L’antic ‘7’ del Barça Alusport ha demostrat que no perd el fil de l’actualitat culer i continua portant els colors del Club al cor. "Enfrontar-me un altre cop al Barça i venir al Palau com a adversari no em feia massa gràcia”, reconeix i, a més, subratlla que els èxits de la secció de futbol sala no s’aturaran. “El Barça té un equipàs, que seguirem gaudint moltíssim del futbol sala i guanyant molts títols. S'ha de gaudir d'aquest equip”.

Admiració per Messi i Tito

Javi Rodríguez tampoc s’ha oblidat del primer equip de futbol i, com sempre, ha estat més que clar a l’hora de definir com veu el conjunt d’un Tito Vilanova al qual també ha elogiat: “Si algú hagués dit que aquest Barça amb Tito Vilanova tindria aquest inici, ningú s'ho hauria cregut”. Finalment, el de Santa Coloma ha valorat les fites i els rècords que Leo Messi trenca any rere any: “El que ha fet Messi amb només 25 anys és increïble”, ha conclòs.

Tornar a dalt