Fernandao debuta, marca i Espanya es classifica per a vuitens

Fernandao debuta, marca i Espanya es classifica per a vuitens

Lozano (2 gols) ha estat l’encarregat d’obrir el marcador als 10 minuts Espanya ha xutat 44 cops a porteria, per només 9 del Marroc L’equip de Venancio López jugarà els vuitens el dia 11 de novembre a les 11.00 hores

La millor notícia del Marroc – Espanya, a banda de la classificació dels sis jugadors blaugrana, és clar, ha estat la reaparició, amb debut i gol en aquest Mundial, de Fernandao. Després de moltes setmanes treballant al marge del grup, l’hispanobrasiler ha tornat a sentir-se útil i a sobre ha marcat.

En un equip que tenia les baixes per sanció de Kike i Ortiz, Jordi Torras ha exercit de capità. A banda d’ell, Lozano i Lin també han format d’inici en un cinc que han completat Borja i el porter Juanjo.

Un parell de cacaus de Lozano per fer boca

Després d’un avís previ de Torras, que després d’un fort xut ha vist com la pilota picava el travesser i el pal, ha arribat la primera gardela de Sergio Lozano. Els espanyols dominaven completament el seu rival, però ha hagut de ser un fort xut del blaugrana el que ha obert el marcador als 10 minuts. El segon gol, pràcticament idèntic però més centrat i un pèl més elevat, també ha estat obra del madrileny. A un minut i mig per al descans, Borja ha fet el 0-3.

Marca Fernandao

A la represa, els marroquins han retallat distàncies posant l'1-3, en el minut 21.26, mitjançant Talibi. Ja en el tram final del matx, quan mancaven 7.24 per acabar, ha arribat el gol de Fernandao. Després de moltes arribades dels jugadors espanyols sobre la porteria de Marroc, al final ha arribat el quart. Un minut i escaig més tard, el capità de l’Inter Movistar, Álvaro, ha tancat el matx amb el cinquè.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut