fcb.portal.reset.password

Marc Carmona atenent els mitjans de comunicació / FOTO: ARXIU FCB

Marc Carmona dirigeix una temporada més el Barça Alusport. El tècnic blaugrana ha explicat a Barça TV i fcbarcelona.cat quines són les seves sensacions en els primers compassos de la pretemporada, a més ha repassat la plantilla actual i ha parlat de Jesús Nazaret Aicardo, fitxat aquest estiu. Per acabar ha repassat els principals rivals del seu equip de cara a la temporada 2012/13.

Com està provant el que porten de pretemporada?

“Bé, sempre és un moment de la temporada difícil, pels jugadors és pesada perquè hi ha molta càrrega d'entrenament, els exigim força a nivell físic i a ells els agrada més la pilota, però penso que en aquesta tercera setmana, estem on volíem estar abans de començar.”

Sense més problemes que alguna sobrecàrrega i el cansament

“Sí, sempre hi ha problemes perquè la càrrega d'entrenament és molt gran, però penso que són coses normals a la pretemporada.”

Els dos primers amistosos han servit per agafar més sensacions d'equip?

“Sí, aquests dos primers amistosos eren més que res per trencar la rutina de treball, per no jugar sempre contra els mateixos companys. També hi havia una càrrega física important, hem repartit minuts per a tothom, la veritat és que el primer amistós seriós el tindrem dimarts contra el Saragossa, penso que allà començarem a treure profit del treball d'aquestes primeres setmanes i podrem treure les primeres conclusions.”

Amb la plantilla, està satisfet?

“Sí, ja fa anys que tenim una gran plantilla i una altra vegada, ens toca ser capaços de convertir aquesta gran plantilla en un bon equip. L'equip és la base de l'èxit i penso que estem en les mateixes condicions de qualitat que qualsevol altre rival per poder disputar tots els títols.”

Després d'aquests dos últims anys d'èxits, és més difícil mantenir-se que arribar?

“Ho veurem durant el pas de les jornades, les setmanes i els mesos, una de les feines de l'’staff’ és estar atents perquè ningú es relaxi pensant en el passat i no baixi la seva actitud en els entrenaments. Fins avui, he de dir que estic molt content, que tots treballen molt.”

Com veu a Aicardo?

“Bé, quan va arribar es notava que és un jugador nou que intenta trobar el seu espai dins el vestidor, que s'ajunta amb els que té més confiança, però espero que agafi ràpid els mecanismes de l'equip i demostri el gran jugador que és. És un home que d'aquí un temps, ha d'agafar el relleu d'alguns grans jugadors que tenim ara, així que no hi ha pressa.”

Li tenen més ganes a la Supercopa pel fet d'haver-la perdut l'any passat?

“Torna a ser una temporada molt difícil per a nosaltres, hi ha set títols en joc si comptem la Copa Intercontinental i la disputa d'un Mundial, on penso que hi aniran entre nou i deu jugadors nostres, per tant, torna a ser una temporada molt difícil. No hem planificat la temporada pensant en la Supercopa però és cert que pel fet de ser l'únic títol que se'ns va escapar la temporada passada i que encara no és a la casa, penso que podrem trobar algunes motivacions extres quan arribi el moment.”

Què li semblen els altres equips?

“Bé, l'Inter segueix en la línia de reforçar-se cada any, amb gent contrastada i amb gent jove, penso que és una plantilla extraordinària amb tretze jugadors d'altíssim nivell. El Pozo ha tornat a fer alguns canvis de jugadors importants, però ja ens va demostrar la temporada passada que és capaç de jugar molt bé malgrat tenir gent nova. En aquest esport sempre hi ha equips que et poden donar la sorpresa, Rivera Navarra ha fet una molt bona plantilla, Caja Segovia i Xota seguiran sent competitius i això és el més bonic d'aquest esport.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();