Espanya, a quarts, amb gols blaugrana (1-7)

Espanya, a quarts, amb gols blaugrana (1-7)

Torras (2), Fernandao (2) i Aicardo marquen en la golejada de la selecció espanyola contra l’amfitriona Tailàndia per 1-7 i es classifiquen per a la següent ronda

Espanya ha complert els pronòstics i s’ha classificat per als quarts de final del Mundial amb una golejada per 7-1 sobre l’amfitriona Tailàndia. Els cinc primers gols han portat rúbrica blaugrana, i els han marcat Torras, Fernandao i Aicardo. En el partit també hi ha participat Lozano. Lin, per la seva banda, no ho ha fet perquè estava sancionat i Cristian ha estat a la banqueta.

No ha tingut miraments en cap moment la selecció espanyola: 11 llançaments en els cinc primers minuts així ho indiquen. En el 10, Torras s’ha apuntat el primer en culminar un contraatac, i ell mateix ha tornat a marcar poc després. A la represa, Fernandao li ha agafat el relleu anotant dos gols i Aicardo ha fet el 0-5. Ortiz i Álvaro han tancat el marcador per a Espanya. Tot i això, Wongkaeo s’ha guanyat el reconeixement de l’afició en signar el gol de l’honor, l’1-7 definitiu.

La selecció espanyola afrontarà els quarts de final dimecres davant Rússia o la República Txeca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut