fcb.portal.reset.password

Jugadors en remull / FOTO: FCB

Classe dirigida a Encamp / FOTO: FCB

Jugadors en remull / FOTO: FCB

El tercer dia de treball del FC Barcelona Alusport a Encamp està resultant força entretingut, distès, diferent i fins i tot divertit. Els de Carmona, que aquest vespre jugaran un amistós contra el FC Encamp -un equip que acaba de quedar eliminat de la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup-, s’han llevat ben d’hora aquest dimecres.

Classe dirigida

A quarts de vuit ha sonat el despertador dels integrants de la plantilla barcelonista. I és que a les 08.30 hores hi havia una classe dirigida per una monitora d’aeròbic del Complex Esportiu d’Encamp. Els jugadors, alguns amb més son que altres, han començat ràpidament a agafar-li el truc a la classe i al final les rialles de veure la coordinació d’uns i altres han estat contagioses. Ha estat una classe de poc més d’una hora en què tots, inclosos el doctor Dani Florit i el preparador físic Juanma Ruiz, no n'han perdut cap detall.

Hora i mitja de pista

A les 12.00 hores ha començat la sessió a la pista del pavelló d’Encamp. S’ha treballat força aspectes físics, amb Juanma Ruiz duent sempre la veu cantant, i en el tram final s’ha fet una mica de treball tècnic i tàctic pensant en el partit d’aquesta tarda. Així, el plat fort d’aquest dimecres serà a les 19.30 hores, quan els jugadors de Marc Carmona i Albert Canillas faran la seva particular tercera sessió del dia, després de la classe de les 08.30 hores i l’entrenament del migdia.

Sopar clàssic a Andorra la Vella

Aquesta nit, els jugadors, el cos tècnic i l''staff' del FC Barcelona Alusport faran el ja clàssic sopar lluny de les quatre parets de l’hotel. Sens dubte, una bona manera de desconnectar de la rutina diària i de fer una mica d’esbarjo. Els jugadors, a més, tenen lliure demà al matí. Jordi Torras, però, haurà de ser a Encamp a les 13.30 hores, ja que, al costat del tècnic Marc Carmona i del cònsol del Comú d'Andorra, oferirà una roda de premsa per a la premsa local i els companys de Barça TV, que també es desplaçaran fins a terres andorranes aquest dijous.

Tornar a dalt