fcb.portal.reset.password

Sedano, en el partit d'estrena de la Lliga 2012/13 al Palau / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Paco Sedano és un dels dos únics jugadors que s’han quedat a Barcelona davant la disputa del Mundial de futbol sala a Tailàndia. En el cas del porter, que s’exercitarà aquests dies d’aturada amb l’equip filial, emprarà el temps lliure a poder estudiar més la seva carrera –INEFC (Ciències de l’activitat física i l’esport)-, a assistir més a la Universitat, a estudiar anglès per la UNED i a preparar també el nivell 1 del curs d’entrenador de futbol sala. Finalment, Paco Sedano ara tindrà més temps els caps de setmana per veure la seva filla.

Entrenaments amb el filial

El FC Barcelona Alusport B entrena cinc dies a la setmana. La majoria d’ells, a més, ho fan en doble sessió. I és que l’equip que entrena Andreu Plaza i que juga a l’exigent Divisió de Plata de la LNFS són un grup que treballa força. Aquesta dinàmica de treball és el que millor li va ara mateix a Paco Sedano.

El madrileny fa broma amb el tema: “Ens anirà bé per rejovenir-nos una mica”. Parlant seriosament, però, el porter barcelonista té molt clar que és el millor per als que han hagut de quedar-se aquí: “Ens permetrà estar distrets i no perdre la forma física”.

Content per Cristian

Malgrat que sap greu no estar en la llista de jugadors convocats per disputar el Mundial, Paco Sedano està content pel seu company Cristian Domínguez, ja que el fet que ell hi sigui significa que el seleccionador estatal valora molt la feina que es fa al FC Barcelona Alusport: “Si hi va en Cristian és bo per a mi, perquè significa que es valora la feina que estem fent al Barça”.

Tornar a dalt