El Javier Imbroda de Melilla serà una olla de pressió per rebre el Barça Alusport

El Javier Imbroda de Melilla serà una olla de pressió per rebre el Barça Alusport

El Melilla FS és el desè classificat a la Divisió de Plata El golejador Yoni (17 gols) és el Pitxitxi de Segona amb un gol més que el blaugrana Roger Serrano El matx començarà a les 21.15 hores i s’espera un ple absolut al pavelló Javier Imbroda

Aquesta nit torna la Copa del Rei de futbol sala i ho fa amb la visita dels de Marc Carmona a la pista del Melilla. El pavelló Javier Imbroda estarà ple com un ou per rebre l’actual campió de la competició. Per als melillencs el matx d’aquesta nit a les 21.15 hores és com una festa. Els ha tocat la grossa de Nadal amb la visita del millor equip del moment. En l’hipotètic cas de superar l’eliminatòria de vuitens, els blaugrana es veurien les cares amb el Carnicer Torrejón, que ahir va superar el Caja Segovia (4-2).

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El Barça Alusport només té una baixa important, la de Wilde, que va ser intervingut quirúrgicament fa pocs dies d’una lesió muscular que arrossegava de després del Mundial de Tailàndia. Per cobrir la baixa del pivot brasiler, Carmona ha convocat Eric Martel, un habitual aquesta temporada en les convocatòries del primer equip barcelonista.

Precisament ‘Nakata’, com és conegut Eric Martel, podria tenir força minuts en aquest matx, com ja va succeir en l’eliminatòria de setzens de final davant el Castell Peníscola Benicarló, quan el jove del planter va acabar el matx amb dos gols. La resta d’integrants de la plantilla barcelonista, tret d’alguns problemes físics sense més rellevància de Sergio Lozano i d’un dit de la mà dreta d’Ari Santos, estan en perfectes condicions.

El rival

El Melilla FS és actualment el desè classificat de la Divisió de Plata. Curiosament, els avui locals comparteixen categoria amb FC Barcelona Alusport B, amb el qual van empatar en la jornada inaugural de la Lliga, en el partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El seu jugador més destacat és Yoni, Pitxitxi de la Segona Divisió amb 17 gols i que només en porta un més que el jove blaugrana Roger Serrano. Quique Soto, tècnic local, té molt clar que aquesta nit el seu equip “saltarà a la pista a gaudir”, i va afegir, en declaracions recollides a la premsa local, que espera “un pavelló ple, perquè pot ser que no hi hagi una altra ocasió de poder veure el millor equip del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut