fcb.portal.reset.password

Matinada per anar a córrer a la muntanya / FOTO: FCB

El FC Barcelona Alusport ha posat el punt final a la seva estada a Encamp. Han estat sis dies de força treball, amb jornades de triple sessió, en què els jugadors i cos tècnic barcelonistes han pogut acomplir tots els objectius marcats. El millor de tot, però, és que no hi ha hagut lesionats de gravetat, i el grup només ha tingut les absències de Fernandao, Cristian i Aicardo.

Gabriel i Lin, els únics amb molèsties

Gabriel, amb molèsties musculars, i Lin, amb un procés gripal agut, han estat els únics que no han pogut estar al mateix ritme que la resta de companys. Malgrat això, tant el de Pelotas com el de Segòvia han pogut anar treballant al marge del grup. S’espera que tots dos jugadors estiguin a disposició de Marc Carmona per al primer partit oficial de la temporada, la semifinal de la Copa Catalunya contra L’Hospitalet –divendres a les 19 hores. La hipotètica final d’aquesta nova edició de la Copa Catalunya es jugaria el diumenge vinent a les 16.30 hores.

Doble sessió per acomiadar-se

Malgrat que avui fos l’últim dia a Encamp, els jugadors han tornat a treballar de valent a les ordres de Juanma Ruiz. A les 8.15h ja enfilaven el camí de l’autocar del FC Barcelona per pujar fins a dalt a la muntanya i fer carrera contínua amb més i menys intensitat i canvis de ritme durant 40 minuts. Un cop han acabat, han tornat a l’hotel, han esmorzat i a un quart de dotze han anat cap al Complex Esportiu d’Encamp.

Una classe dirigida, com la de fa un parell de dies, ha servit d’escalfament als jugadors a i algun membre de l’'staff', que tampoc s’ha volgut perdre la sessió. Després, un circuit de força ideat pel preparador físic Juanma Ruiz ha donat per acabada l’estada de l’equip barcelonista, que a primera hora de la tarda ja pujarà a l’autocar per tornar a casa. El cap de setmana l’equip descansarà i, a partir del dilluns, tornarà a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tornar a dalt