fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano és un dels 10 blaugranes que seran a Tailàndia / FOTO: FIFA.com

Cap equip del món aporta tants jugadors al Mundial de Tailàndia com ho fa el Barça Alusport. I és que 10 dels 12 jugadors de la plantilla representaran les seves seleccions en el proper Mundial que començarà el proper 1 de novembre i acabarà el dia 18 del mateix mes. L’equip de Marc Carmona aporta sis jugadors amb Espanya (Cristian, Aicardo, Torras, Fernandao, Lin i Lozano), tres amb Brasil (Ari, Gabriel i Wilde) i un amb Itàlia (Saad).

Sense rival a la LNFS

La comparació amb els grans rivals de la LNFS parla per si sola. L’Inter Movistar tot just n’aporta quatre –tres amb Espanya (Juanjo, Álvaro i Ortiz) i un amb l’Argentina (Mati)-, mentre que la representació d’El Pozo es redueix a tres jugadors amb Espanya (Rafa, Kike i Miguelín). L’altre equip de la LNFS que aporta un jugador és el Fisiomedia Manacor, que  n’aporta un (Martin Amas, amb l’Argentina).

Dinamo de Moscou, també per darrere del Barça

Pel que fa als grans clubs europeus, només el Dinamo Moscou s’acosta als registres blaugrana. El seleccionador rus, però, encara no ha donat la llista definitiva però dels 17 preconvocats compta amb set jugadors del Dinamo. Fernandinho, amb el Brasil, completa els vuit representants de l’equip rus al Mundial.

Pel que fa als clubs portuguesos, l’Sporting de Portugal, amb cinc jugadors, i el Benfica amb quatre són els que més n’aporten. Mirant cap a Itàlia, l’Asti, Genzano, Lazio i Montesilvano també n’aporten quatre cada un.

Glucosoral de Guatemala n’aporta vuit

Fora dels grans equips europeus cal destacar els vuit jugadors que aporta el Glucosoral de Guatemala, els sis del Nagoya japonès –entre ells l’estrella portuguesa Ricardinho- o els cinc del San Martín de Panamà.

Kairat i Iberia Star, sense representants

El més curiós dels jugadors que participen en aquest Mundial de Tailàndia és que dos dels rivals del Barça Alusport a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, el Kairat Almaty de Kazakhstan i l’Iberia Star de Geòrgia, no aporten cap internacional a la cita mundialista.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();