fcb.portal.reset.password

Lin, fent estiraments al final de l'entrenament d'aquest dimecres al Palau / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Ari Santos i Fernandao al final de l'entrenament en el retorn als entrenaments de l'equip de futsal al Palau / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Penúltim entrenament a Barcelona del Barça Alusport  abans de la disputa de la Supercopa d’Espanya aquest proper cap de setmana a la Corunya. Els de Marc Carmona han estat els primers a tornar a la feina a un Palau que ha estat amb la persiana abaixada des del final de la temporada 2011/12.

El Pozo espera

Després de la derrota d’aquest cap de setmana a la Copa Catalunya davant el Marfil Santa Coloma (3-2), els blaugranes volen tornar a aixecar el cap, i la millor manera de fer-ho és en la primera competició oficial de l'LNFS.

Després d’un primer entrenament de la setmana voluntari –dilluns a la tarda- i d’una nova sessió a la Ciutat Esportiva el dimarts, aquest dimecres ha arribat el moment de tornar a trepitjar, per fi, el parquet del Palau. I és que les instal·lacions on desenvolupen la seva feina les seccions barcelonistes ha estat tancat perquè s'havia de remodelar interiorment.

Canvis notables al Palau

El Barça Alusport ha tingut l’honor de ser la primera secció a estrenar ‘el nou’ Palau. El coliseu barcelonista ha patit una remodelació interna important i, malgrat que encara s’hi està treballant, els jugadors i cos tècnic de l’equip de futbol sala ja han pogut estrenar el nou vestidor, ubicat on era el de bàsquet anteriorment. En el nou vestidor, que és més gran, s’han aprofitat millor els espais i s’ha guanyat en comoditat.

Pendents de la sala de premsa

Les obres del Palau encara no s'han acabat. S’espera que a finals de mes es puguin donar per finalitzades. De moment, però, encara hi ha un gimnàs provisional –situat a la zona externa del Palau- i la sala de premsa i la zona mixta, on treballaran els periodistes que cobreixin la informació de les seccions, que encara no están acabades.

Tornar a dalt