fcb.portal.reset.password

Lin, en una sessió de gimnàs / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest divendres a les 19.00 hores, el FC Barcelona Alusport debuta oficialment en el primer torneig oficial de la temporada 2012/13. Es tracta de la Copa Catalunya, en la qual també participaran el Marfil Santa Coloma, el Sala 5 Martorell i l’Hospitalet Bellsport, rival del FC Barcelona Alusport en la primera semifinal. La segona es jugarà a les 21.15 hores.

Seriosos des del principi

Lin, un dels jugadors del FC Barcelona Alusport, reconeix que la Copa Catalunya és una competició oficial que mereix “tot el respecte” i que li anirà força bé al grup “per preparar la Supercopa”, el següent repte dels de Marc Carmona. De moment, aquest divendres se les veuran amb l’Hospitalet Bellsport, l’equip on juga l’exblaugrana Juan Carlos López.

“A priori, no sembla gaire difícil, però si mirem enrere podem recordar què va passar a la pista del Centelles i com ho vam passar de malament. Allò ens va demostrar que no et pots refiar gens. Sí que és cert, però, que estem treballant molt bé aquesta pretemporada, però caldrà prendre’s la competició de la Copa Catalunya seriosament”, explica Lin.

La Supercopa, un os novament

Pel que fa a la Supercopa d’Espanya que es jugarà a la Corunya el 8 i 9 de setembre, Lin creu que la semifinal amb ElPozo serà complicada: “Sabíem que ens tocaria un dels equips grans. Ho donarem tot davant d’un rival que la temporada passada ens ho va posar molt difícil a la final de la Lliga. Caldrà ser molts seriosos i tenir molt respecte pel nostre rival, però abans jugarem la Copa Catalunya.”

Tornar a dalt