fcb.portal.reset.password

Aquests són els quatre internacionals que han arribat sans i estalvis de la seva estada amb les seleccions / FOTO: FCB

La infermeria del FC Barcelona Alusport continua donant maldecaps al cos tècnic barcelonista. Setmana sí, setmana també Marc Carmona i els seus col·laboradors no poden comptar amb la totalitat de la plantilla. De fet, no ho han fet en cap dels partits oficials que s’han jugat aquesta temporada. Per una raó o una altra, sempre hi ha hagut baixes al conjunt del Barça Alusport.

Les baixes més recents són les de Jordi Torras i Fernandao, que s’afegeixen a les ja conegudes d’Ari Santos i Jesús Aicardo. Torras ha tornat dels tres partits jugats amb la selecció espanyola, que els ha valgut la classificació matemàtica per a l’Europeu de Bèlgica, amb una lesió a l’adductor mitjà de la cama esquerra, mentre que Fernandao té una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra també.

Baixes sensibles

Tot just encetat un dels mesos més determinants i decisius de la temporada, Carmona continua tenint problemes a l’hora de poder confeccionar les llistes de convocats per a cada partit. Sort n’està tenint del bon rendiment que estan donant els joves del filial Eric Martel, Marc Tolrà i en moments més puntuals Roger Serrano i fins i tot el porter Chema i Joselito.

I és que les quatre baixes que té l’equip abans de jugar partits tan importants com el d’El Pozo, la tornada de la Copa del Rei davant l’Inter o la Final a Quatre a finals de mes a Geòrgia, són molt sensibles. El cas més complicat és el d’Ari Santos, que està pràcticament descartat, si no és que té una miraculosa recuperació. Aicardo segueix recuperant-se de la lesió al turmell i Torras arribarà just, si es compleixen els terminis, per a Tbilissi. El cas de Fernandao sembla, a priori, el menys greu de tots, tot i que la seva evolució marcarà la seva disponibilitat.

Saad, sensacions contradictòries

Saad Assis ha estat un dels sis blaugranes que ha aconseguit la classificació per a l’Europeu de Bèlgica. L’italo-brasiler està content per la classificació dels seus, però alhora trist perquè han tornat un parell de companys tocats: “Estic content en primer lloc per tornar al Palau bé de salut, que ja és molt. La veritat és que aquestes convocatòries de seleccions sempre ens compliquen una mica més les coses, perquè sempre hi ha algun jugador que torna tocat. Nosaltres som un equip amb molts internacionals i, malgrat que és bo per al Club, està clar que tens més opcions de tenir lesionats llavors. Pel que fa a Itàlia estic molt content per haver fet una bona feina i haver aconseguit una nova classificació, en aquest cas per al proper Europeu”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();