fcb.portal.reset.password

Paco Sedano, contra el Marfil. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La 13a edició dels AGLA Futsal Awards, que reconeixen els millors esportistes del món del futbol sala de cada temporada, ha deixat tres nominacions en clau blaugrana. La primera nominació és la del Barça com a millor equip del 2012. I és que el conjunt de Marc Carmona va aconseguir la Lliga, la Copa del Rei, la Copa d’Espanya i la UEFA Futsal Cup en el que va ser el millor any de la història de la secció.

A banda de l’equip, també en l’apartat individual el Barça compta amb representants. El primer d’ells és Jordi Torras, que opta a ser el millor jugador del 2012. A banda dels títols aconseguits amb el Barça, també ha estat campió d’Europa i subcampió del món amb Espanya. A banda del capità, també Paco Sedano pot ser escollit com el millor de la seva categoria, la de porter. El 2012 del porter madrileny ha estat espectacular i la nominació arriba en el que és el millor moment de la seva carrera. Finalment, el tècnic del Barça Alusport Marc Carmona també ha estat nominat com a millor entrenador de l’any.

A partir del 29 de gener es començaran a saber els guanyadors d’aquests guardons que entrega la prestigiosa futsalplanet.com. El premi de millor jugador, però, no es coneixerà fins al 5 de febrer.

Tornar a dalt