fcb.portal.reset.password

Junts, la força del Palau ha de ser clau / FOTO: Víctor Salgado - FCB

La final de l’LNFS aixeca el teló. El debut és al Palau, sens dubte, un factor que ha de ser determinant en aquesta final que, com la resta de les eliminatòries presenten un format que no afavoreix gens l’equip que ha estat campió de la fase regular (1-2-2).

El primer partit, però, es juga al Palau i aquest ja de per sí ha de ser un factor clau per superar un molt bon equip com és El Pozo Múrcia, el mateix rival de la temporada passada però amb la diferencia de format. Ara, uns hipotètics quart i cinquè partit es tornarien a jugar a Barcelona. Els Dracs i la seva gent tornaran a ser bàsics per seguir sumant imbatibilitats a casa aquesta temporada.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugrana arriben pletòrics de moral. Després de la duríssima eliminatòria de quarts de final davant Rios Renovables –amb dos partits que es van decidir a la tanda de penals- i de la no menys difícil de semifinals contra el combatiu Caja Segòvia (2-1 al final de la sèrie), els blaugrana saben que han de continuar fent-se forts al Palau i una de les claus per això és mantenir el brutal nivell defensiu que han exhibit al llarg de tota la temporada. Davant Caja Segòvia, per parlar del darrer exemple, només han encaixat 7 gols en tres partits (2.3 per matx). I, el més important, al palau només en van encaixar dos en dos partits.  

Esportivament parlant, Marc Carmona disposarà de tota la plantilla, malgrat els problemes que arrossega al bessó dret Fernandao, que van a millor a mesura que passen els dies. En qualsevol cas, el tècnic blaugrana, malgrat saber que l’hispano-brasiler sol ser un factor clau davant els murcians, només l’utilitzarà si és necessari. Pel que fa a la resta de jugadors, Sedano juga amb una fissura en un dit de la mà dreta que no l’impedeix jugar i la resta, Lozano inclòs després de superar el procés víric, ja estan en plenes condicions.

El rival

El Pozo Múrcia que entrena Duda arriba a Barcelona amb la clara intenció de guanyar el primer matx i tenir opcions a la seva ciutat de proclamar-se campió. L’equip vermell té la baixa del brasiler Franklin, que va topar amb el porter d’Inter Movistar Juanjo en el tercer i definitiu partit de la sèrie de semifinals, i es manté el dubte de quin serà el paper de Miguelín, un jugador bàsic en els esquemes del quadre murcià, però que arrossega una important lesió que no li ha permès rendir al seu nivell habitual des de fa temps.

El tècnic brasiler d’El Pozo ja s’ha encarregat de posar la pressió al FC Barcelona Alusport: “El Barça és el millor equip de la Lliga i per això porta guanyant aquests tres anys. Nosaltres intentarem superar-los, però els favorits són ells perquè ens han guanyat cinc finals en els últims dos anys.”

[[BOTOVERMELL::Entrades disponibles++::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=61&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();